Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Oda adjam neki magam? Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oda adjam neki magam? Nagyon izgat, pedig jobbak idősebb mint én (? )

Figyelt kérdés

Egy irodában kezdtem el dolgozni, a főnököm már az elején szimpi volt, de nem gondoltam rá úgy.

Kb egy hete elkezdte nekem csapni a szelet, amikor ott vagyok akkor is és amúgy írogat nekem fbon.

64 éves, én 24 vagyok.

Nem hiszem, hogy tetszene de mégis izgat az egész.

Múltkor megfogta a fenekemet és annyira benedvesedtem, nem is értem magam.

Mindig elképzelem, hogy nyal stb. De lehet félnek tényleg megtenni.

Eddig még csak velem korabeli pasijaim és partnereim voltak.

Mi történik velem?

Megbannam ha hagynam magam?

2017. máj. 19. 20:00
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Azt kifelejtettem, hogy koromneliek is közelednek, de azok nem izgatnak így.

Pluszban az is fura, hogy kb 19-20 nak nézek ki és ekkora korkulonbseggel is akar tőlem valamit.

Egyébként felesége van, a lanya idősebb mint én.

2017. máj. 19. 20:02
 2/17 A kérdező kommentje:
Jóval idosebb* bocsanat
2017. máj. 19. 20:02
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
A kérdést elolvasna nem akartam válaszolni, mert azt csinálsz amit akarsz... Vagyis a rohadt életbe! Családja van! Felesége, akit veled csalna meg! Téged meg csak a korkülönbség zavar?
2017. máj. 19. 20:13
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
A papinak lehet már a p..öcse se áll fel csak teszi-veszi ott magát, mert ő a góré. Vagy hallottál róla legendákat, hogy bevállal minden friss húst? Tuti csak azért izgulsz rá, hogy biztosítsd az állásod és bevágódj nála. Én nem tudnám magam elképzelni egy 64 éves csoffadt öregasszonnyal, pedig 37 vagyok nem 24 , mint te... gyakorolj először velem rágyúrsz a papira én is idősebb vagyok nálad jóval, ha erre gerjedsz :D Az ágyban meg leszek a főnököd, ha ezt igényeled.
2017. máj. 19. 20:21
 5/17 anonim ***** válasza:
76%

Mivel családos, így nem a korkülönbség az igazi probléma, az nem számít. Ha az idősebb faszik vonzanak, keress olyat, akad bőven aki huszonéves fiatal pipit keres. De családos emberrel NE!

26/F

2017. máj. 19. 20:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont nem te vagy az első akinek csapja a szelet. Hogy miket csinált eddig nem tudhatjuk, de valószínű hogy már megcsalta a feleségét. Egy tuti. Ha dugsz vele az az állásodba kerülhet. Megfontolandó.
2017. máj. 19. 20:43
 7/17 A kérdező kommentje:

És mi van ha az kerül az állásomba, hogy ha nem?

Amúgy meg ha neki nem gond, hogy házas akkor nekem miért lenne?

2017. máj. 19. 21:04
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Mondtam én, hogy csak azért tetszik, mert az állásodat akarod bebiztosítani, ismerem az ilyen csajokat :D
2017. máj. 19. 21:06
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
ha egyszer hagyod magad, akkor onnantól kezdve mindig hagynod kell majd magad, különben lapát... :) Ismerek egy nőt, aki hasonló cipőben járt, kb. 5 évig nem volt partnere, hiszen a főnöknek mindig rendelkezésre kellett állnia. Keress egy normális harmincas pasit! ;) Itt vagyok pl. én! 34F
2017. máj. 19. 21:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem zavar, hogy kora alapján a nagyapád lehetne, a főnököd és családos, most mit mondjunk erre?
2017. máj. 19. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!