Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűnös lány lennék, mert érdekel milyen egy pasinak félcsatolhatóssal csinálni?
A barátomnak felvetettem, hogy mit szólna hozzá, és teljesen megdöbbenve fogadta, szóval kérdés nélkül elutasított és szerinte ez abnormális dolog. Persze tiszteletben tartom a véleményét, de azért rosszul esett, mert én mindenben nyitott vagyok felé, és ő azonnal elutasít, legalább kipróbálhatta volna velem, ha nem tetszik akkor többet nem csináljuk!
Pasik nektek ez teljesen tabunak számít? Csajok akik esetleg csinálták már így, hogyan vettétek rá a párotokat?
Ha te is engeded a popód :)
Amugymeg nem kell belecsapni a kozepebe, elobb nyald a fenekét. Aztan szepen fokozatosan... De igy mar lehet gatlasos lesz mert ajtostul rontottal a hazba.
Ezerrel elutasítanám!!!!!
Ez a homokosok műfaja!!!
A férfiúi önbecsülés nem igazán engedi meg az olyan alantas és kiszolgáltatott vagy megalázónak tűnő helyzeteket amikor a férfiakat megerőszakolják. Vagy homoszexuális módjára s€ggberakják.
A dülmirigy a férfi G-folt a végbélben található, viszont ennek ingerlése nem mindenkinél elfogadható. Ez valahol nem nyitottság kérdése. Pl nem minden nő menne bele ha levizelnék mert megalázónak tartaná, jogosan, de vannak férfiak akiknek ez a perverziójuk. Ezt sem lehetne elintézni a "nem nyitott" minősítéssel. Igenis el kell fogadni hogy vannak necces kérések, amik van hogy nem elfogadhatóak egyeseknek.
Aki vállalkozna erre, 16 feletti nők, írhatnak.
Nem vagyok se homokos, se biszex.
Férfiaktól undorodok.
Többet megtudhatsz, ITT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!