Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom jobban szereti az oralt mint a vaginalis szexet, ez normális?
Figyelt kérdés
Mindig azt kéri én csináljam neki :(2017. máj. 19. 11:05
11/17 A kérdező kommentje:
Minden csaja túl tág volt? Mert az exeivel is csak oralt akart
2017. máj. 19. 12:06
12/17 anonim válasza:
Imádom a franciát és nem bemelegítésnek.Szeretem ha hosszan kényeztetnek de ez kölcsönös,én is szívesen csinálom.De ez nem jelenti azt,hogy háttérbe szorulna a finom puncus!
13/17 icu75 válasza:
Itt konkrétan nem az orállal van gond hanem azzal, hogy a te igényeid nincsenek figyelembe véve.
Az én párom is nagyon szereti, de nálunk nincs gond mert előjátékként is csináljuk, aztán pedig kielégíti az én vágyaimat(akár többszörösen) és utána orállal fejezzük be.
Mivel mindig rendesen kielégít, ezért szívesen részesítem őt pl. reggel egy gyors orálban hogy jól induljon a napja.
14/17 anonim válasza:
normális, a legtöbb nő sokkal könnyebben elsül oráltól, sőt, valaki csak attól tud.
Sok pasi is az orált preferálja...
15/17 anonim válasza:
Vagy nagyon lusta, vagy te csinálod túl jól az orált :)
16/17 anonim válasza:
A hüvelyi orgazmusra sok nő nem képes mert nem gyakorolta kellőképp és egy régebbi kisebb trauma gátlást okoz nála. A csiklói viszont a legtöbbnek simán megy. Vele kéne egyeztetned, és kipróbálhatnátok pár újdonságot is. Ja és a hüvelyi behatolásnál lehet h túl hamar végzel, ellenben a nyalásnál akkor végzel amikor ő megkapta a magáét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!