Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a pasi letolja a nacit és érződik a farok szag?
Különféle emberek vannak. Kinek jobb a szaglása, kinek nem. Dohányosoknak pl. eltompul a szaglásuk.
Az embereknek van szaguk. Nem mindenhol egyforma. A hajlatokban erősebb. Megmosva-kiáztatva gyakorlatilag megszűnik.
A szeretett személy szaga általában kellemes. Vagy azért, mert alig van, vagy azért is lett szeretett, mert kellemes a szaga.
Ebből aztán keletkeznek kombinációk.
Kedves "szagtalanok"! Vagy rossz as szaglásotok, vagy nem értitek rendesen. Szag nem csak a nagyon büdös valami lehet, hanem bármi, amit az orroddal érzékelsz. Mint ilyen, még ha nem is büdös, valamilyen szaga még a tiéteknek is van. Nem vagyok ápolatlan, de ha csak nem közvetlen a zuhany alól jövök, hanem akár 2 órája voltam zuhanyozni, akkor is van szaga. Már csak azért is, mert a fityma alatt nem szellőzik a makk. Ez normális. Fura lenne, ha nem így lenne. A puncinak is van punci illata/szaga, még ha nem is büdös. (ha büdös ,betegségre utal)
#1 voltam.
Egy pillanat!
Az, hogy valaki letolja a gatyát, és azonnal érezni egyfajta szagot, az az ápolatlanság, és az, hogy egy tiszta faroknak nincs szaga, az meg az alulinformáltság, vagy az elemi biológia megerőszakolása.
Van, csak közvetlen közelről kell szagolgatni. Egy tiszta vaginának is van szaga ugyanúgy, csak jól hozzá kell nyomni az orrotokat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!