Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális ha a pasi letolja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha a pasi letolja a nacit és érződik a farok szag?

Figyelt kérdés
Szóval a kerdesem minden faroknak van szaga?
2017. máj. 15. 12:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Képzeld, igen. Ahogy minden pinának is. Sőt, testünk minden zegzugának külön szaga van. Ez teljesen normális. Ha nem lenne, elgondolkodhatnál, hogy lehet, hogy egy androiddal van dolgod.
2017. máj. 15. 12:30
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg nem. Egy tiszta faroknak nincs semmilyen szaga
2017. máj. 15. 12:40
 3/20 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem tudom kedves első, de az én farkamnak csak akkor van ilyen "szaga" ha már vagy 3 napja nem zuhanyoztam és nem mostam meg rendesen szóval nem tudom hogy te merre felé laksz hogy ez természetes, de egyébként nem.
2017. máj. 15. 12:40
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Szaga akkor van, ha már beizzadt. A tiszta faroknak nincsen szaga, olyan, mint kb. bárhol máshol a bőr, legalábbis én ezt tapasztaltam a párom esetében.
2017. máj. 15. 12:42
 5/20 anonim ***** válasza:
81%

Különféle emberek vannak. Kinek jobb a szaglása, kinek nem. Dohányosoknak pl. eltompul a szaglásuk.

Az embereknek van szaguk. Nem mindenhol egyforma. A hajlatokban erősebb. Megmosva-kiáztatva gyakorlatilag megszűnik.

A szeretett személy szaga általában kellemes. Vagy azért, mert alig van, vagy azért is lett szeretett, mert kellemes a szaga.

Ebből aztán keletkeznek kombinációk.

2017. máj. 15. 12:49
 6/20 anonim ***** válasza:
54%
Ápolatlanság és igénytelenség. Ahhoz sok nap kell hogy "szaga" legyen.
2017. máj. 15. 12:52
 7/20 anonim ***** válasza:
86%

Kedves "szagtalanok"! Vagy rossz as szaglásotok, vagy nem értitek rendesen. Szag nem csak a nagyon büdös valami lehet, hanem bármi, amit az orroddal érzékelsz. Mint ilyen, még ha nem is büdös, valamilyen szaga még a tiéteknek is van. Nem vagyok ápolatlan, de ha csak nem közvetlen a zuhany alól jövök, hanem akár 2 órája voltam zuhanyozni, akkor is van szaga. Már csak azért is, mert a fityma alatt nem szellőzik a makk. Ez normális. Fura lenne, ha nem így lenne. A puncinak is van punci illata/szaga, még ha nem is büdös. (ha büdös ,betegségre utal)

#1 voltam.

2017. máj. 15. 12:58
 8/20 Lassmich Ruhe ***** válasza:
94%

Egy pillanat!

Az, hogy valaki letolja a gatyát, és azonnal érezni egyfajta szagot, az az ápolatlanság, és az, hogy egy tiszta faroknak nincs szaga, az meg az alulinformáltság, vagy az elemi biológia megerőszakolása.

Van, csak közvetlen közelről kell szagolgatni. Egy tiszta vaginának is van szaga ugyanúgy, csak jól hozzá kell nyomni az orrotokat. :-)

2017. máj. 15. 13:00
 9/20 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont, tökéletesen leírta, amit én is akartam. Nekem kifejezetten érzékeny a szaglásom, és frissen mosottan is másnak érzem a szagot ott, mint a bőr más részén, de ez persze nem kellemetlen szagot jelent. De olyan se fordult elő még, hogy a párom letolta a nadrágját és orrba csapott a szaga.
2017. máj. 15. 13:14
 10/20 anonim ***** válasza:
Vagyis a 8. válaszadóra gondoltam. :)
2017. máj. 15. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!