Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rövid combú lányok, nők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rövid combú lányok, nők, hogyan lovagoltok?

Figyelt kérdés
nekem rövid combom van, nem is nagyon tudok egy pasin lovagolni....pedig szeretnék, ti hogyan csináljátok?? és ha ráadásul a pasi széles is, tehát még nagyobbat kell "terpeszteni"
2017. máj. 18. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
nyereggel, előtte jól megpatkolják a lovat
2017. máj. 18. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
lovagláshoz a csípődet kell használni,nem a lábad.....
2017. máj. 18. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Úgy mint egy hosszú combú. Ja nem, sokkal jobban. :P

Na jó nem. Nem vagyok egoista. Úgy mint bárki más.

2017. máj. 19. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy kamu. Aki egyszer is volt már ebben a szituációban, nem kérdez ilyet.
2017. máj. 19. 06:52
 5/7 anonim ***** válasza:
leginkább sehogy.. az én pasim csípője is széles, nekem meg rövid a combom és mindenhogy kényelmetlen.. egyedül úgy sikerült eddig, hogy nem térdelek, hanem felé guggolok (mint amikor fűbe pisilsz) és úgy mozgok fel-le, neki tetszett, nekem és a combizmomnak kevésbé
2017. máj. 19. 15:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, látom Te érted miről beszélek! Köszönöm a válaszod! Nekem sem kényelmes sehogysem. A párom széles, nem tudok térdelni mert fáj mindenhogy...
2017. máj. 19. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
lovagolt rajtam kis testű nő. Nem volt probléma. A terpeszt mindenkinek anatómiai korlátaihoz kell igazítania.
2017. máj. 20. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!