Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok" nektek mennyire jon be az ha mikozben a pasin lovagoltok, a pasi uzgatja vagy ujjazza a feneketeket?
Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 22:31
2/6 anonim válasza:
Nekem nagyon. De legjobban az ha fenekemmel lovagolom meg a farkat.
3/6 anonim válasza:
Nem igazán, jobban szeretem ha a melleimmel játszik :)
5/6 anonim válasza:
Elhanyagolható de nem zavar olyan is volt már hogy váratlanul ott csücsültem rá nem ott ahol ő várta és nagyon bejött neki
6/6 anonim válasza:
Ezt csak akkor tudja, ha úgy hajolok hozzá, nagyon tetszik, élvezem, de van mikor nem engedem, mert jól megakarom lovagolni, annyira begerjeszt, vagy olyankor mikor háttal ülök páromra. És az is nagyon jó, mikor análba ebben a pózban vagyunk. Bár igazság szerint mindegy hogyan csináljuk imádom vele.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!