Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért roh. Adék minden pasi? Miért csak meg. Dugni akarják a nőt aztán meg otthagyják?
Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 20:47
3/22 anonim válasza:
De szeretem ezeket az általánosításokat. Én is mondhatnám, hogy minden nő csak a pénzre megy, de nem teszem, mert tudom, hogy vannak kivételek, és csak velük érdemes foglalkozni.
4/22 anonim válasza:
megint egy bánat kérdés, most meg a pasik kezdik el, hogy nektek kellenek csak a köcsögök, a normálisak meg nem, meg ti vagytok a r_bancok... véget nem érő folyamat itt...
5/22 anonim válasza:
LOL! :D Mert hülye vagy.... :D és az ilyen hülyék másra nem jók... :D Szép estét! :D
7/22 anonim válasza:
Mert csak arra vagy jó, hogy megdugjanak ;)
8/22 anonim válasza:
Nem minden pasi ilyen. Rosszat fogtal ki. Na meg nem kell oda adni magad az elso adando alkalommal. Ha latod h kuzd erted akk akar is ...
24l
9/22 anonim válasza:
KÖszönjük az általánosítást!!!!
Ezek szerint minden lány csak a PÉNZRE hajt, a legtöbb egy RBNC, mert mindenkivel összefekszik??
Attól hogy kifogtál egy olyat valszeg egy buliban aki reggelre otthagyott még nem kell általánosítani.
Elég hlye voltál ha egy rohdékkal jöttél össze:)
10/22 anonim válasza:
Nem minden pasi ilyen szerencsere! ;)
Aki ilyen, azt csak a vagyai es az osztonei iranyitjak nagyreszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!