Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért roh. Adék minden pasi? Miért csak meg. Dugni akarják a nőt aztán meg otthagyják?
Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 20:47
11/22 anonim válasza:
Hülyeség. Engem még nem hagytak ott dugás után. Rosszakat választasz.
12/22 anonim válasza:
Van aki nem bir a vérével, de azért nem mind ilyen. Igyál valamit, elfelejted tovább lépsz ennyi..
13/22 anonim válasza:
Mert másra nem jók az ilyen sztereotíp nők :D De külön gratulálok ezek szerint te minden pasit kipróbáltál :D Mondd már a neved, mert hátha emlékszek rád.
Mondjuk esélytelen előítéletes nőkkel szóba se állok ;)
De ha gondolod írd le a problémádat aztán meghallgatom :)
14/22 anonim válasza:
Még jó, hogy férfi vagyok, így nem érint a kérdés.
15/22 anonim válasza:
Lehet eli. Jeszti őket a. Helyesírásod.... Csak egy tipp :D
16/22 anonim válasza:
Nem minden pasi rohądék, csak te vagy olyan buta mint a főőd.
17/22 anonim válasza:
Engem baratnom azert dobot mert nem fekudtem le massal a hata mogott. Szoval ne altalanosits..
18/22 anonim válasza:
Attól, hogy te rosszul választottál, még nem minden pasi ilyen. Tanulj meg jobban választani és/vagy legyél olyan, hogy meg tudj tartani egy férfit.
19/22 anonim válasza:
A legtöbb csaj aki azt mondja, hogy "minden pasi szemét és csak a szexre használják a szegény lányokat" - azok valójában olyan lányok, akik a sex-en kívűl amúgy sem tudnának mást adni...
20/22 anonim válasza:
Vagy még szexet se tudnak adni, mert ha az jó lenne, akkor újra keresnék. Tehát dugni se tudnak. Aki meg az ilyen szupermachokra gerjed az ne sírjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!