Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért roh. Adék minden pasi?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért roh. Adék minden pasi? Miért csak meg. Dugni akarják a nőt aztán meg otthagyják?

Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 20:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Engem még nem hagytak ott dugás után. Rosszakat választasz.
2015. aug. 18. 20:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Van aki nem bir a vérével, de azért nem mind ilyen. Igyál valamit, elfelejted tovább lépsz ennyi..
2015. aug. 18. 20:52
 13/22 anonim ***** válasza:

Mert másra nem jók az ilyen sztereotíp nők :D De külön gratulálok ezek szerint te minden pasit kipróbáltál :D Mondd már a neved, mert hátha emlékszek rád.

Mondjuk esélytelen előítéletes nőkkel szóba se állok ;)

De ha gondolod írd le a problémádat aztán meghallgatom :)

2015. aug. 18. 20:56
 14/22 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy férfi vagyok, így nem érint a kérdés.
2015. aug. 18. 21:18
 15/22 anonim ***** válasza:
Lehet eli. Jeszti őket a. Helyesírásod.... Csak egy tipp :D
2015. aug. 18. 21:27
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem minden pasi rohądék, csak te vagy olyan buta mint a főőd.
2015. aug. 18. 21:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Engem baratnom azert dobot mert nem fekudtem le massal a hata mogott. Szoval ne altalanosits..
2015. aug. 18. 21:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te rosszul választottál, még nem minden pasi ilyen. Tanulj meg jobban választani és/vagy legyél olyan, hogy meg tudj tartani egy férfit.
2015. aug. 18. 22:22
 19/22 anonim ***** válasza:
A legtöbb csaj aki azt mondja, hogy "minden pasi szemét és csak a szexre használják a szegény lányokat" - azok valójában olyan lányok, akik a sex-en kívűl amúgy sem tudnának mást adni...
2015. aug. 19. 01:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Vagy még szexet se tudnak adni, mert ha az jó lenne, akkor újra keresnék. Tehát dugni se tudnak. Aki meg az ilyen szupermachokra gerjed az ne sírjon.
2015. aug. 19. 05:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!