Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti nehezen élveztek el?
Elsősörban csajokhoz szólna kérdésem.. A barátnőm nagyon nehezen tud elélvezni.. Ha saját maga csinálja(masztizik) akkor 3-4 perc alatt simán. Azt mondja én jobban csinálom mint ő magának, de nem tud elélvezni. Tegnap este azt mondta, hogy eltudna,csak nem bírja a hasizma.. Nemigazán értettem,elmagyarázta, mert hogy ha feszíti a hasát csak úgy tud elmenni, a válaszom "hát jó :D " .. Azért tartom érdekesnek mert az előző partnerem akár 3 x is elélvezett..
Előre köszönöm ! :)
Velem is ez van. Én mondjuk magamnak is csak csiklóval tudok elmenni, hüvelyi orgazmusom egyáltalán nincs.
A másik viszont magamnak néhány perc, de a barátommal egyelőre nem megy.
Érdekes, én meg akár fél óráig is el tudom nyújtani az önkielégítésem, de ha punciba, vagy műpunciba dugom a farkam, szinte azonnal eldurranok, ha nem lassan csinálom és nem állok meg időnként 5-10 másodpercre.
Ha 5-10 percig így meg-megállok, utána már jó, mert megszokom az ingert, de addig szinte azonnal durrannék ha nem állnék meg időnként.
ez azért van, mert fejben dől el sok minden és sok csaj már nem tud elélvezni ha a pasi a közelben van, mert szégyellős, izgul, másra figyel.
A legjobb, ha sokat csináljátok és sokszor elsül melletted (akár saját maga segítségével), egészen addig, amíg már természetes része lesz az orgazmusnak a te jelenléted.
Nálunk pl amikor ez volt, akkor maszturbálással kezdtünk, elhúztuk az aktust, és a végén szex. A lényeg az volt, hogy párom annyira felhúzta saját magát, hogy tényleg 2 lökés elég volt neki. (az elején rásegített amíg benne voltam, később már nem kellett)
Ennek a hosszútávú hatása az lett, hogy az orgazmust összekötötte az agya a farkammal és a jelenlétemmel és most már simán megy bárhol, bármikor, már csikló izgatásra sincs nagyon szükség.
Hangulat függő sokszor, van hogy pár perc elég de van hogy sokkal több kell még masztival is férfival is ez a helyzet viszont ha nővel vagyok akkor gyorsan sikerül és többször is egymás után, de volt már hogy nőgyógyásznál si vissza keleltt fognom magam mert éreztem hogy kezdek felizgulni.
48/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!