Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehezen izgulok fel ezt hogy lehet megoldani?
Figyelt kérdés
Szex előtt barátom mindig elkezd az elején simogatni majd azután ujjazni aztan szexelünk... Csak egy a probléma sose izgulok fel mindig síkosítót használunk, egyszer fordult elő hogy nem mert akkor kinyalt de én meg nem nagyon szeretném hogy mindig szex előtt kinyaljon mert amikor együtt vagyunk egy nap nem egyszer szeretkezünk... Valaki esetleg tud valami megoldást amitől be tudok nagyon jol nedveseni? Nyaláson kívül valaki mert az ujjazas es a simogatás nem válik be :(
23/L
2017. máj. 3. 19:14
1/12 anonim válasza:
Izgató szavakat suttogjon a füledbe, miközben simogat,olyan nagyon izgató szaftos dolgokat...
2/12 anonim válasza:
Hát akkor ott valami gáz van, ha csak a nyalástól izgulsz fel!
3/12 anonim válasza:
#2 Épp ez az,hogy a nyalástól felizgul csak nem akarja magát minden alkalommal kinyalatni.
4/12 anonim válasza:
Nézz mélyen magadba, gondolkodj el mi az ami lázba hoz? Mi az amittől remegne a lelked is... és ha meg van légy bátor és mondd el a pasidnak.
5/12 anonim válasza:
Miért baj a minden szex előtti nyalás? Szerintem teljesen jó😁😇
6/12 Sunshinedoll válasza:
Mi baj az orális szexszel?
Egyébként ha a barátod nem tud felizgatni, az szerintem régen rossz.
7/12 A kérdező kommentje:
Igen tudom de mi kb ha együtt vagyunk igy 2-4 napot akkor egy nap legalább 3x szexelünk én meg kicsit hulyen érzem magam hogy állandóan ki kellene nyalnia engem
2017. máj. 3. 19:50
8/12 A kérdező kommentje:
Nem csak nála fordult elo hanem azokkal a pasiaimmal akikkel össze feküdtem
Szoval velem van baj
2017. máj. 3. 19:51
9/12 anonim válasza:
23 éves nőnél síkosítót használni nagyon gáz. Simán fel kéne húzzon a pasas úgy, hogy tocsogj, ha csak nincs endokrin problémád, betegséged. Menj el egy szakorvoshoz, egy vizsgálatot megérdemelne (endokrinológia)
10/12 anonim válasza:
Én szoktam szex közben is nyalni. Nem csak az elején😀ne érezd emiatt rosszul/hülyén magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!