Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító, ha hamar jutok el az orgazmusig? 19/L
Jelenleg nincs barátom, de mikor volt, simán el tudtam menni olyan 5 perc után. Persze, el tudom húzni a dolgot, de megfigyeltem, hogy abban az esetben nagy az esély rá, hogy egyszerűen lecsillapodik az izgalmi állapotom. Maszturbációval sincs gondom, ha van időm naponta csinálom 1-2x, és simán elmegyek 5-10 perc alatt,
Ez mennyire visszataszító? Vagy jobb ha tovább ki tudnám húzni?
párom rekordja 8 orgazmus egy szex alatt. Bár amikor olyat csinálunk, akkor sokszor egybe olvadnak és azt mondja, nem tudja megkülönböztetni őket, mert annyira hamar jönnek egymás után, szinte megy az egyikből a másikba.
Azt viszont kitapasztaltuk, hogy ha elhúzza akkor lehet annyira lecsillapodik, hogy nem is jön egy sem. Inkább akkor már több!
Örülj neki!!! Van olyan nő, aki 35-40 perc alatt éri el az orgazmust.
Ennyi idő alatt pl. én felérek Bp-re Székesfehérvárról kocsival.
Légy elégedett, az a jó, ha a nő megy el elsőnek. Utána meg többször.
Jött jópár privi, de nem válaszoltam rájuk (23-24!!!!).
Több levélben is szerepelt, illetve a válaszok között, hogy képes vagyok-e sorozatos orgazmusra. Hát sajnos nem. Miután megvolt, utána nálam elmúlik a nemi izgalom, habár lehet hogy ez függ a partnertől is. Eddig nem a legjobb volt az exemmel.
Egy nap, ha nagyon olyan hangulatban vagyok, simán 3-4-5x is el tudok jutni a csúcsra, de nem közvetlenül egymás után, kell egy fél-1 órás pihi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!