Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Visszataszító, ha hamar jutok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszataszító, ha hamar jutok el az orgazmusig? 19/L

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs barátom, de mikor volt, simán el tudtam menni olyan 5 perc után. Persze, el tudom húzni a dolgot, de megfigyeltem, hogy abban az esetben nagy az esély rá, hogy egyszerűen lecsillapodik az izgalmi állapotom. Maszturbációval sincs gondom, ha van időm naponta csinálom 1-2x, és simán elmegyek 5-10 perc alatt,

Ez mennyire visszataszító? Vagy jobb ha tovább ki tudnám húzni?

2017. máj. 17. 16:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez inkább izgalmas dolog. Multiorgazmusod nem volt még?
2017. máj. 17. 17:56
 12/22 anonim ***** válasza:

párom rekordja 8 orgazmus egy szex alatt. Bár amikor olyat csinálunk, akkor sokszor egybe olvadnak és azt mondja, nem tudja megkülönböztetni őket, mert annyira hamar jönnek egymás után, szinte megy az egyikből a másikba.

Azt viszont kitapasztaltuk, hogy ha elhúzza akkor lehet annyira lecsillapodik, hogy nem is jön egy sem. Inkább akkor már több!

2017. máj. 17. 18:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Én szeretem az ilyen lányokat! Megismernélek!
2017. máj. 17. 18:17
 14/22 anonim ***** válasza:
Dehogy visszataszító...épp ellenkezőleg... ;)
2017. máj. 17. 18:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem visszataszító, engem nem zavarna, sőt sokat dobna az együttléteken.
2017. máj. 17. 20:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem rossz, nem rosz. Én szeretem elhúzni akár 1-2 órán át is ugyan, de ha te közben 5-10 percenként elélveznél, akkor lehet én se bírnám olyan sokáig :-) F/38
2017. máj. 17. 21:19
 17/22 anonim ***** válasza:

Örülj neki!!! Van olyan nő, aki 35-40 perc alatt éri el az orgazmust.

Ennyi idő alatt pl. én felérek Bp-re Székesfehérvárról kocsival.

Légy elégedett, az a jó, ha a nő megy el elsőnek. Utána meg többször.

2017. máj. 17. 21:25
 18/22 anonim ***** válasza:
27%
Jól televernélek 5 perc alatt is, ha így kivénnál. ;D
2017. máj. 17. 22:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Dehogy visszataszító, szerencsés nő vagy, minden férfi álma!
2017. máj. 18. 12:13
 20/22 A kérdező kommentje:

Jött jópár privi, de nem válaszoltam rájuk (23-24!!!!).

Több levélben is szerepelt, illetve a válaszok között, hogy képes vagyok-e sorozatos orgazmusra. Hát sajnos nem. Miután megvolt, utána nálam elmúlik a nemi izgalom, habár lehet hogy ez függ a partnertől is. Eddig nem a legjobb volt az exemmel.

Egy nap, ha nagyon olyan hangulatban vagyok, simán 3-4-5x is el tudok jutni a csúcsra, de nem közvetlenül egymás után, kell egy fél-1 órás pihi

2017. máj. 18. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!