Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol kellene keresnem olyan lányt, akiben van egy kis vadság?
Figyelt kérdés
Olyasvalakire gondolok, aki benne van az ismeretlen felfedezésében és közönsége lenne a rengeteg vágyamnak, ötletemnek, amik időnként kipattannak a fejemből.
Sok helyen kerestem már, de nem jutottam előbbre. (Esetleg ha valaki ismer valami jó fórumot, vagy egy helyet akár -nem, nem a pszichológus-, ahol lehet beszélgetni a szexuális fantáziák szövevényes világáról és nem a rosszlányok.hu, az megoszthatná)
2017. máj. 16. 22:05
1/3 anonim válasza:
Bárhol találhatsz ilyen lányt. Figyeld kinek van huncutság a szemében. Ha beindítod, Téged fog belevinni olyan dolgokba, amire nem is gondoltál.
3/3 A kérdező kommentje:
Első, ismerem azt a tekintetet, egyetlen egy ilyen lány volt, de elfaszkodtam. Régi sztori és nem lesz második lehetőségem több okból sem, de nincs még egy? Csak egyetlen egy.
Kettes, ne haragudj, de ide nem írnám ki.
2017. máj. 16. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!