Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem találok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan lányt, akiben van egy adag eredendő vadság, vagy perverzség? Olyan, ami ösztönből jön.

Figyelt kérdés
Pedig nekem szükségem lenne erre. Olyan lány érdekelne, aki nem sokadik kérésre meg könyörgésre vállal be valamit,(ráadásul olyasmit, ami szerintem teljesen alap)nem szemérmes a végtelenségig és semmiről sem meggyőzhető, hanem őt is érdekli és szeret kipróbálni új dolgokat, érdekességeket, szexuális játszadozásokat, stb. Aztán ha nem jön be nem jön be, de legalább hajlandó megpróbálni és nem csípőből utasít el bármi számára szokatlant.
2017. jan. 3. 20:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból: konkrétan mikre gondolsz, amik szerinted alap dolgok, de a legtöbb nő könyörgésre is alig vállalja be?
2017. jan. 3. 20:54
 2/19 A kérdező kommentje:
Csak egy egyszerű példa, vagy a legegyszerűbb, ami mondjuk nem a legtöbbre igaz, de sokra. pl. egy anál, egy dildós játék, egy keményebb szájmunka, vagy csak olyan szavak használata, amik számomra izgatóak, (trash talk)
2017. jan. 3. 21:00
 3/19 anonim ***** válasza:
Mert az ilyen lány ritka.
2017. jan. 3. 21:01
 4/19 A kérdező kommentje:
Ezek szerintem totál alap dolgok, és ezek még csak az agytekervényeim első 2 centijéből törtek felszínre, van még ötletem bőven, csak megfelelő "közönség" nincs hozzá.
2017. jan. 3. 21:03
 5/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ritka, ez világos, ha nem lenne az nem keresném, viszont nekem egészen pontosan egyetlen egy darabra van szükségem.
2017. jan. 3. 21:04
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
az anál nem alap és azért nem mert a kapcsolat a szex kölcsönösen jó érzéseken alapul az anál sok esetben kifejezetten rossz a női fél számára nem meglepő módon hisz nem arra lett megalkotva.Jó persze tény hogy néhány nőnek jó érzést nyújt de akinek nem annak nem lesz rá motivációja csak egyes esetben nem akarja emiatt elbukni a párját és inkább bevállalja.
2017. jan. 3. 21:08
 7/19 anonim ***** válasza:

Pedig hidd el, hogy van ilyen! Nekem a barátnőm pont ilyen, és bármit megtesz, amit csak kiejtek a számon és igazán perverz is!

De szerintem ez csak azért van, mert ilyet váltok ki belőle! Elsősorban ne a lányban keresd a hibát, hanem magadban! Amit te is megteszel a lánynak, azt ő is megfogja neked tenni, még ha nem is azonnal.

2017. jan. 3. 21:09
 8/19 anonim ***** válasza:
én meg olyan fiút nem találok, akivel teljesen egyeznének az igényeink és elképzeléseink. nincs erre magyarázat, egyszerűen sok ember megmarad az unalmas beteszem-kiveszem szex szintjén, de ugye ezt ránézésre nem lehet senkiről megállapítani. végigpróbálni meg csak nem lehet minden szembejövőt, hogy hátha ő szereti, amit én is.. mázli kell hozzá, én azt mondom.
2017. jan. 3. 21:09
 9/19 A kérdező kommentje:
6-os, lehet neked nem, de nekem igenis alap, annyira alap, hogy több vasbeton már nem is lehetne benne.
2017. jan. 3. 21:12
 10/19 A kérdező kommentje:
Én rengeteg dolgot megtettem már, csak az a baj, hogy nem vevő rá, nem nyitott egy kicsit sem és meguntam ezt. Már nem próbálkozok feleslegesen.
2017. jan. 3. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!