Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, számotokra mi az, amitől a szex különleges vagy kiemelkedően jó?
Nekem pl attól ha a lány még tapasztalatlan,most ismerkedik a szexualitással,de már igényli van libidója,kíváncsi sokmindenre,tanulékony.
Én vezethetem be ebbe a világba,adhatom át neki a tapasztalataimat.
Off: Nagyon cukik vagytok, de ne írjatok privátot pls :DDD
Nem akarom, hogy megmutassátok, csak statisztikai jelleggel szeretném felmérni, kinek miben rejlik az a "varázs", mert érdekel a téma megragadhatatlanságánál fogva.
a r;b@nc hozzáállástól.
szerintem akkor jó, ha a csaj egy igazi, utolsó r;b@nc az ágyban. ettől ő az életben lehet egy finom, intelligens úrinő, de a szexuális attitűdje szerint egy mocskos k.rv@ legyen.
amikor nem nagyon van tabu és nagy kedvvel csinálunk mindent, és érzem a csajon, hogy mindent szabad, hogy nekem jó legyen.
természetesen ez igaz fordítva is, én is a legnagyobb alázattal, érzékiséggel és kitartással nyalok pl., amikor az ő élvezete van a középpontban. felőlem az arcomba is pisilhet, ha neki ettől jobb, de legyen nyitott arra, hogy az arcára élvezzek, ha meg nekem ettől jobb. és nem nagyon fogok az arcára élvezni, de ha érzem, hogy lenne rá lehetőségem és akarja szopásnál minden cseppemet, mert imádja a g cimet, akkor megvan a megfelelő mentalitás.
és persze lehet ettől függetlenül szerelmes vaníliáskodni is néha, vagy akár sokszor, a lényeg, hogy mindent lehessen nagyjából. pl. megértem, hogy popsiba nem szereti valaki, vagy csak néha, de hogy nem hajlandó kipróbálni se, az már nekem nem elég nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!