Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, számotokra mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, számotokra mi az, amitől a szex különleges vagy kiemelkedően jó?

Figyelt kérdés
Mik azok az apróságok, vagy fontos dolgok, amitől jobban élvezitek? Amitől több lesz, mint "egy sima szex".
2017. máj. 14. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
A szenvedélytől. Utálom, ha valaki vanilla az ágyban. Maszatoljon egyedül, odahaza.
2017. máj. 14. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl attól ha a lány még tapasztalatlan,most ismerkedik a szexualitással,de már igényli van libidója,kíváncsi sokmindenre,tanulékony.

Én vezethetem be ebbe a világba,adhatom át neki a tapasztalataimat.

2017. máj. 14. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha van ott egy, minimum egy, nő is...
2017. máj. 14. 15:26
 4/9 A kérdező kommentje:

Off: Nagyon cukik vagytok, de ne írjatok privátot pls :DDD

Nem akarom, hogy megmutassátok, csak statisztikai jelleggel szeretném felmérni, kinek miben rejlik az a "varázs", mert érdekel a téma megragadhatatlanságánál fogva.

2017. máj. 14. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Szenvedélyes vagy vad esetleg van valamilyen fétis és perverz...
2017. máj. 14. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt ilyen egyszerűen meg lehetne fogalmazni akkor minden szex földöntúli lenne, mert mindent úgy csinálnánk. Ha konkrét kérdésed is van, írhatsz privátot.
2017. máj. 14. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
hangos nyögés, vad csókok stb. :D
2017. máj. 14. 17:08
 8/9 nemethkaroly ***** válasza:

Közelség és bújás.

24/F

2017. máj. 14. 17:22
 9/9 anonim ***** válasza:

a r;b@nc hozzáállástól.

szerintem akkor jó, ha a csaj egy igazi, utolsó r;b@nc az ágyban. ettől ő az életben lehet egy finom, intelligens úrinő, de a szexuális attitűdje szerint egy mocskos k.rv@ legyen.

amikor nem nagyon van tabu és nagy kedvvel csinálunk mindent, és érzem a csajon, hogy mindent szabad, hogy nekem jó legyen.

természetesen ez igaz fordítva is, én is a legnagyobb alázattal, érzékiséggel és kitartással nyalok pl., amikor az ő élvezete van a középpontban. felőlem az arcomba is pisilhet, ha neki ettől jobb, de legyen nyitott arra, hogy az arcára élvezzek, ha meg nekem ettől jobb. és nem nagyon fogok az arcára élvezni, de ha érzem, hogy lenne rá lehetőségem és akarja szopásnál minden cseppemet, mert imádja a g cimet, akkor megvan a megfelelő mentalitás.

és persze lehet ettől függetlenül szerelmes vaníliáskodni is néha, vagy akár sokszor, a lényeg, hogy mindent lehessen nagyjából. pl. megértem, hogy popsiba nem szereti valaki, vagy csak néha, de hogy nem hajlandó kipróbálni se, az már nekem nem elég nyitott.

2017. máj. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!