Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különleges körülmények között történt?
Hogy vesztetted el a szüzességed?
Ha különleges módon történt, írd le a sztorit.
Hány éves voltál és mennyi a partner? Milyen tapasztalt volt a partnered, hányadik voltál neki?
Kort és nemet is írj!
1. ágyban
2. nagyon jól, kb. 1 óra volt.
3. 19F-18L
4. mindkettőnknek elsők voltunk
5. 29F
Főiskolás kolesz.
Nem ment fel a gumi, mert vastag a farkam.
22f-21n
Passz, de nem az első voltam.
38f
Ágyban fekve. Már pár hónappal előtte pettingeltünk,szóval nem volt olyan hirtelen.
Így utólag nem volt benne semmi különleges vagy romantikus. Annyi,hogy ment valami zene a háttérben.
15 voltam,barátom 18.
Hát nálam nyilván tapasztaltabb volt. Nem tudom hanyadik voltam neki,elég nagy szoknyapecér volt előttem. De odafigyelt rám. Összesen 5 évig boldogítottuk egymást. 😂
22L
#4es: hehe, ugyanezt szoktam magyarázni, és mindig kioktatnak, hogy de hát szorít, meg hasonlók.
Pedig ki lehet vízzel is próbálni, 4-5 litert bármelyik kotonba beletöltesz, nekem nincs mügyür cerkám, de azért még 1 liter űrtartalomtól is fényévekre vagyok :D
A párom ágyában
3 óráig tartott, tudtuk hogy ez fog következni, nem sokat tököltünk, csókolóztunk, simogattuk egymást, sokáig kényeztetett engem a szájával, nagyon figyelmes volt, előtte kétszer is megkérdezte hogy szeretném-e. Persze hogy szerettem volna! Másfél hónapja voltunk együtt, de nagyon nagy volt (és még most is az) köztünk a szexuális feszültség. Igazán nem volt olyan egetrengető, mivel neki lefelé hajlik a pénisze és misszionáriusban nem igazán éreztem semmit. Utána kipróbálgattunk más pózokat, és azért tudom hanyagolni azt az egy pózt :P Ebből a szempontból nem volt annyira jó.
15 voltam, ő akkor 26, második voltam neki.
16L 26F
Főiskolai kollégiumban történt. 18 voltam/vagyok, o 24. 5 hónapja voltunk akkor együtt. Óvatos volt, figyelmes, mai napig nagyon szép emlék nekem. 3. partnere voltam neki. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!