Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy tapasztalom, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy tapasztalom, hogy a fiatal nőknek a puncijuk sok esetben ápolatlan és ez sajnos baj. Mi az oka?

Figyelt kérdés

2017. máj. 12. 10:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha csípős szagot érzel, uccsó, az nem a hüvelyből terjeng. Az a tejsavasan megerjedt verejték, ami vagy a hónaljból, vagy az altesti hajlatokból ered.

És nem tudom megállni, hogy ne írjak néhány szót az "ápolatlanságról".

A női hüvely jó esetben önmagától tiszta. Nem kell ezerféle illatszeres lófa552al beleturkálni, mert a váladéka olyan kémhatáson tartja a hüvelyt, hogy ott semmi nem tud megtelepedni. A dolog két oldalról lett megtámadva, és elba52va.

1. Ápoltság címszó alatt semlegesítettük a hüvely öntisztuló hatását.

2. Étolajakat eszünk zsírok helyett. Így az epe nem ürül, nem tud hatékonyan részt venni az immunrendszer munkájában.

Ez a két ok vezetett oda, hogy a legkisebb gombás fertőzés is rögtön tüneteket produkál, amivel orvoshoz kell fordulni, mert büdös, és csíp.

2017. máj. 15. 08:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem bejön az ha nincs frissen megmosva-de az ápolatlanság más kategória.
2017. máj. 22. 11:51
 23/24 anonim ***** válasza:
22%
Nők is szőrősek Xd Még a honaljuknál is. Régen nem borotválkozta. Csak a média kitalált egy oylan képet a társadalomnak hogy a nőknek smink kell, lézeres szőrtelenítés, csak ugy szépek. Elmondanám hogy a nők valójában csunyábbak mint a férfiak . Én is férfi vagyok . De a smink, a ruzs, a klönböző mesterséges szinezékek amit az arcukra kennek és a hajukra, . Ha ezek nem lennének hanem a természetes, akkor uyganugy szörösek lennének, uyganugy pattanásos arc és stb. Tehát a természet nője. Lttál már smink nélkül, honalj szőrősen nőt? Én már láttam, . A férfiaknak nem maga a csaj tetszik ahogy kinéz, hanem, a lyuk. Meg a fenék és a mell. Erre gerjednek, a többi mellékes. Ezek a kenceficéket, stb lányok szokták dicsérni egymsának. Ugy vagyunk beprogramozva hogy nekünk férfiaknak csak a lyuk kell, ha beindul a hormon és tökmindegy hogy hogy néz ki, a csaj ha akció van akkor akció van. Tök midnegy hogy néz ki a pi..a , ha akció van akkor tökmindegy.
2017. máj. 30. 13:00
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyűjtsél még egy kis észt, utolsó, mielőtt 16 évesen nekiállsz osztani. Fogalmad sincs az életről. Tény és való, hogy a férfiak nemi vágya sokkal egyszerűbb, mint a nőké, de ennyire nem lehet lesarkítani.
2017. máj. 31. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!