Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy tapasztalom, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy tapasztalom, hogy a fiatal nőknek a puncijuk sok esetben ápolatlan és ez sajnos baj. Mi az oka?

Figyelt kérdés

2017. máj. 12. 10:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Újra kezd a szőrös mosdatlan p.na divatba jönni az a baj
2017. máj. 12. 15:56
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj, hogy tuskó vagy.
2017. máj. 12. 16:12
 13/24 anonim ***** válasza:
Eleve alap a közös fürdés előtte és utána.
2017. máj. 12. 19:46
 14/24 anonim ***** válasza:
18%
Rossz nőkkel kezdesz. Bizony nagyon gáz, ha szőrös. Higiénikusabb is ha nem. És ez hülyeség, hogy csak 10-15 éve divat. Én 40 vagyok,de 15 éves korom óta szőrtelenítem, a barátnőim is. Nem is értem, hogy ez még 2017-ben nem alap dolog? Milyen pasi állna le szőrős nővel? Persze pasiknál is. A férfiaknál igaz később jött be picit talán,hogy ott is alap, de szerintem nagyon nagyon ritka, ha egy férfi sem szőrtelenít intim részen. Azért számos betegség leredukálódott amióta már az embere " ott " is szőrtelenítenek, pl. lapostetű.
2017. máj. 13. 09:01
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A baj a fejedben van.
2017. máj. 13. 10:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Valóban inkább 25 az a 15. Ez azonban nem jelent semmit az elmúlt évmilliókhoz képest. Meg aztán kinek mi tetszik. Egy szakállas pasira sem mondjuk, hogy ápolatlan, csak mert szőrös az arca. 25 éve egy borostás férfi hamar megkapta volna ezt a jelzőt, ma meg divat lett. De attól még nem ápolatlan.
2017. máj. 13. 11:33
 17/24 anonim ***** válasza:
76%

10! Igen a nok is szorosek,de a ferfiakkal ellentetben ok apoljak magukat ,tehat szortelenitenek ezert nehezen talalni szoros not!

A szoros pasik igenytelenek es lustak,csupan e ket rossz szokasukat magyarazzak meg,hogy ok ferfiak attol,hogy a jetire hasonlitanak....

2017. máj. 13. 13:25
 18/24 anonim ***** válasza:
Olyat fogtál ki, de ez nem kimondottan fiatalokra val, ez kor és nemre függetlenül van hogy v ki ápolatlan vagy igényes.
2017. máj. 13. 14:59
 19/24 anonim ***** válasza:
39%

A fiatal lányoknak a szobájuk a körmük és a szájuk is ápolatlan.

Igénytelenség és a modern nevelési elvek csődje miatt van ez így. Egy rendesen nevelt rendes lány ápolt. :)

2017. máj. 14. 01:22
 20/24 anonim ***** válasza:
azért tegyük hozzá,a teljesség igénye nélkül,és remélem egyedi eset,hogy futottam bele már tip-top,széparcu kiscsajba...és vágott orrba olyan csipős szag,hog kivert a viz hirtelen...
2017. máj. 14. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!