Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már bombanővel? Mennyivel volt másabb az ágyban, mint a többi partneretek?
Igen, voltam. Fél évig éltünk együtt.
Az ágyban is bombanő volt. Mindent tudott, szeretett adni is. Hamar nedvesedett, velem együtt tudott elélvezni.
Csodás volt. Nem ezért lett vége. :(
Fadarab volt.
Azt hitte hogy a külső megjelenése bőven elég úgy egyáltalán a kapcsolatban és a szexben is.
Gyakorlatilag letolta a nadrágját, pucsított és várta, hogy megdugjam. Nulla előjáték, nulla felizgatás, semmi.
Az, hogy kinyaltam azt szerette, de semmi viszonzás, abban a hitben volt ha az orrom alá tolja a punciját én másodpercek alatt meredő farokkal akarom megkúrni.
Élvezni mondjuk nagyon tudott, de nála a szex abból állt, ha megkívánta levetkőzött és a meztelen látványától nekem szinte parancsra kívánnom kellett a szexet és fel kellett izguljak a puszta látványától.
Jó csaj ide vagy oda, de ez nem így megy. Ő megszokta, hogy sokan csorgatják utána a nyálukat és sosem fejlődött ki normális szexuális kultúrája. És még ő volt megsértődve, ha elvártam, hogy foglalkozzon velem.
Lovagolni mondjuk jól lovagolt és szerencsémre szerette is, de itt véget is ér a pozitívumok listája.
Volt már szerencsém egyszer-kétszer nagyon fullos nőkkel kefélni.
Amikor levetkőzik, akkor jobban felizgat a látvány, de igazából az aktusban nincs semmi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!