Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mostani 20-30 közötti lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostani 20-30 közötti lányok nektek mennyire számít, hogy hány szexuális partneretek volt (lesz)?

Figyelt kérdés
Az érdekel igazából ti,hogy viszonyultok ehhez:az a jó nektek ha minél több férfival lefeküdtetek(változatosság...),vagy ha egyet megtartotok hosszú ideig. Mikor érzitek ribinek magatokat vagy más lányokat női szemmel?
2017. máj. 3. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Engem, nem különösebben foglalkoztat, hogy más nő kivel és hányszor fekszik össze... az ő dolga, egészségére! Különösebben nem is foglalkoztat más emberek véleménye...

Az, hogy én kivel fekszem össze, na az, már érdekel.

Akárkivel, nem fekszem össze és inkább a hosszan tartó kapcsolatok híve vagyok. Nem mondom, hogy nem volt alkalmim, mert volt 2x, mert hát, a kíváncsiság és a vágy nagy úr.

De, ma már tartós kapcsolatban élek...

A szex, sokkal jobb egy olyan férfivel, aki igazán ismer és tudja, hogy mit szeretek, biztonság érzetet ad és az érzelmek csak még erősebbé teszik az érzést.

Ami, talán még fontosabb, hogy ez idő alatt én is kiismertem a Párom, tudom, hogy mit élvez, mivel tudom teljesen felizgatni, melyik az a mozdulat, amitől, egyből feláll, vagy amitől hatalmasat élvez, vagy mivel tudom elhúzni a vágyát/orgazmusát.

Izgató látni, ahogy élvezi, amit csinálok vele, szeretem látni az arcát, amikor elélvez.

Egy nehéz nap után tudom, hogy mivel tudom őt felvidítani, megnyugtatni vagy ellazítani. Tudom, hogy mikor kell neki egy kis nyugalom, és ő is tudja, hogy mikor kell engem békén hagyni...

Ez egy alkalmi partnerrel nem menne.

2017. máj. 3. 08:43
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyok az alkalmik híve. Egész életemre nézve is az a tervem, hogy maximum két kézen meg tudjam majd számolni, hogy hány férfival voltam, de persze ha szerencsés vagyok, akár egy kézen is.

24/L, eddig három férfival voltam hét év alatt, a mostani barátomat is beleértve

2017. máj. 3. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Nem igazán érdekel hogy hány partnerem lesz még az elkövetkező 10 évben, magamat ismerve nem túl sok, de nekem ez így ideális. Az alkalmiak nem valók nekem, szóval mindenképp kapcsolatban gondolkozok, abból is az a cél, hogy találjak valakit akivel tényleg komolyan lehet tervezni. Szóval ha egész életemben összesen két emberrel bújok ágyba, akkor se fogom azt érzeni, hogy lemaradtam valamiről és máshogy kellett volna csinálni. Ettől még nem tartom ribinek azokat, akik benne vannak alkalmiban is, vagy sok partnerük volt az évek alatt, az ő életük, az ő dolguk.
2017. máj. 3. 11:43
 4/4 Sunshinedoll ***** válasza:
62%
Engem nem különösebben érdekel. Se a kevésben se a sokban nincs dicsőség, szexelek, akivel akarok, emiatt engem nem ver ki a víz, az biztos.
2017. máj. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!