Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-45 közötti nők! Hány szexpartneretek volt 20 éves korotokig?
Figyelt kérdés
Több éves kapcsolataitok voltak, vagy csak egyéjszakás, vagy futókalandok?
Férjeiteknek beszéltetek az összes szexpartneretekről?
2017. ápr. 9. 22:49
2/12 anonim válasza:
0
22 éves koromig nem voltam senkivel
3/12 anonim válasza:
Ekkor és ennyi ideje házasodtam - párom az első szexpartnerem - remélhetően az utolsó is. ...
4/12 anonim válasza:
Férjem nem találkozik "lyuksógorral"
-ha erre vagy kíváncsi.
5/12 A kérdező kommentje:
Azoknak is köszönöm a választ, akik privátban írták. :-)
És várom a további válaszokat is.
2017. ápr. 9. 23:37
6/12 anonim válasza:
Nem értem erre miért kell privátban válaszolni......
7/12 icu75 válasza:
20éves koromig 1. Amúgy utána volt minden. A férjem kérdezett anno én pedig őszintén válaszoltam, 30évesen jöttünk össze,és ő se volt egy kismiska ezen a téren.
8/12 anonim válasza:
19 évesen ismerkedtem meg a négy évvel idősebb férjemmel, akivel 36 éves koromban váltunk el két gyerek és tizenöt év után. (De legalább jóban vagyunk a mai napig.) Ő volt az első nekem
Azóta három férfival voltam, szóval életemben összesen néggyel.
41/N
9/12 anonim válasza:
20 éves koromig 1 volt,pár hónapig jártunk.
36/N
10/12 anonim válasza:
Húsz éves koromig 1 volt.
41 évesen még mindig egy .
44 évesem koromra 3 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!