Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18-25 év közötti lányok/csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 év közötti lányok/csajok/hölgyek! (1) A eddigi partnereitek intim méretére vagyok kíváncsi és arra, hogy (2) hány pasival volt valami? Bármi. Orál, közösülés, kézenállva jódlizós szenvics m1.

Figyelt kérdés
Nem unalomból teszem fel kérdéseim, így tisztelettel kérlek titeket valóban őszintén írjatok,korral együtt! Teljesen felesleges akár csak menőzésből, vagy a megbélyegzéstől való félelemben hazudni egy anonim blogon,már csak azért is, mert a sráccok felé is- ezzel párhuzamosan -intézek 2 hasonló témájú kérdést. Ezen kérdésekre adott válaszokból, mindenki levonhat fontos kérdéskört érintő következtetést. Ha kelló infót hozunk össze, meghallgatnám a vélemenyetek, hogy szerintetek mi volt a célom ezzel és szeretném megoszani veletek,valamit azt, hogy én milyen konklúziót vontam le .Előre is köszönöm segítőkészséeteket irányomba, irányotokba
2017. márc. 27. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem mérőszalaggal megyek ágyba. 6 pasi ebből 3 Komoly kapcsolat 1 szexkapcsolat 1 barátság extrákkal 1 kaland
2017. márc. 28. 01:32
 2/8 anonim ***** válasza:
42%

1. (Megeroszakoltak) de kb 20 cm lehetett neki

2. 18-19 cm kb (komoly kapcsolat)

3. 16 cm kb (szex partner)

4. 15 cm kb (kaland)

5. 17-18 cm kb (komolynak indult)

6. 18-19 cm kb (baratsag extrakkal)

7. 20-21 cm kb (komoly kapcsolat)

Prolabaltam mar mindent kiveve az annalt es azt h valakivel gruppen😂 18/L

2017. márc. 28. 01:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy pár partnerem.

Összesen eddig kb 10-12 férfi.

Volt közte egyéjszakás, egyszerre 2 pasival.

De ez ébresztette fel bennem azt, hogy kiéltem magam, és nem kérek többet ebből a bulizós ereszdelahajam életből.

Így a jelenlegi párommal 5 éve együtt vagyunk és vele a legjobb a szex. (20cm) teljesen tökéletes.

A többieknél változó volt. Kaptam már ki kb 12-13 centiset ami rettenet volt, mert nem tudta használni. Átlag 16-19cm között mozogtak a partnereim péniszmérete.

2017. márc. 28. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

nekem eddig 5 pasival volt szex

1: 15-17 cm körüli volt, nagyon nem tudta használni csak fájdalmat okozott (kapcsolat)

2: 13-14 cm körüli, figyelmes volt, de egy idő után szó nélkül eltűnt (szexkapcsolat)

3: 18-19 cm körüli, általában nagyon durva volt, ritka volt amikor élveztem ( kapcsolat)

4: 19-20 cm körüli, ő a jelenlegi barátom vele már volt anál, a kámaszutrát végigpróbáltuk illetve sok extrém helyen is szexeltünk, lelkitársamnak érzem így minden stimmel :)

23/L

2017. márc. 28. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

3: hogy lehet 18 évesen 3 "komoly kapcsolatod", amellett meg kalandok is?

Vagy 14 évesen már suli helyett megállás nélkül pasiztál, vagy a komoly neked már 3 randit jelent vagy csak kamuzol.

2017. márc. 28. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

18cm alatt szóba sem állok senkivel.11pasi volt,szinte mindent kipróbáltam,gruppen(csak pasikkal),anál,négerfiú.

20/L

2017. márc. 28. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os orulnek ha vegig olvastad volna az elejetol figyelmesen 😊 igen 14 eves voltam amikor MEGEROSZAKOLTAK aztan jott az exem akivel 2.5 evig voltam egyutt 3x mentunk szet par honapokra mert meg csalt ez ido alatt o is azt csinalt amit akart es en is volt egy srac aki komoly kapcsolatnak indult de nem ment az utolso komoly meg meg mindig a parom 😊
2017. márc. 28. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:

1. 18 cm,komoly kapcsolat

2. 16 cm,komoly kapcsolat

3. kb 14 cm,az övét nem tudom, csak találkozgatunk

20/L

2017. márc. 28. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!