Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tudok eléggé felizgulni a barátomra?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt, minden rendben köztünk, de ezen a téren valami nem jó, és néhány hónapja rájöttem, hogy ez lehet a baj. Ezért még sosem éltem át vele orgazmust. Mindig nedves leszek, de nem eléggé, és ezért nem vált ki szerintem különösebb ingereket, ha hozzám ér kézzel vagy nyelvvel.

Szeretném én is és ő is, hogy ezen javítsunk. Hogyan lehetne? 20L

2017. máj. 11. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Csináljátok szabadban, vagy valami izgalmasabb helyen, mint az ágy.
2017. máj. 11. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
A barátodnak sokkal türelmesebbnek kéne lennie veled. A legfontosabb elv: minél lassabb, annál jobb. Küldök privát levelet.
2017. máj. 11. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:

hát igen, alap probléma sokszor, hogy a pasi tud udvarolni, de csábítani már nem (és fordítva is)

1: vagy te veszed át az irányító szerepet

2: vagy megmondod neki, hogy nem tud téged felizgatni és tegyen ellene valamit

sok pasi nem tudja mennyire fontos a csajt szexuálisan bezsongatni és annyira felhergelni, hogy letépje a ruhádat, kevesen értenek hozzá, pedig tanulható. Nehéz neked, mert ha ezt megmondod, lehet bedurcizik, szóval lehet neked kell odatenned magad

2017. máj. 11. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs kémia, akkor javíthattok az atyaúristenen is akár, márpedig nálatok valószínűleg nincs túl sok.
2017. máj. 11. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem akarsz rámászni egyetlen csókjától - vagy pár után - akkor mindegy, próblákozni lehet, de nem nagyon van köztetek szenvedély, ami segíthetne ebben.
2017. máj. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!