Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány éves korodban kezdtél el felizgulni a merev pénisz látványára, gondolatára?
Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 20:01
3/10 anonim válasza:
Az a helyzet drágám,hogy a lányok nem úgy működnek,mint a fiúk.
Csak egy nemi szervtől én speciel soha nem izgultam fel.
Ahhoz a férfi többi része is kell+plusz a szimpátia.
Ez az egyéjszakásokra is igaz.
4/10 anonim válasza:
3. Az a helyzet, drágám, hogy nem az egyéjszakás volt a kérdés. Egyszerű pszichoszexuális témakörű kérdés volt, és hogy te vagy bárki hogy áll az egyéjszakással, annak nincs köze ehhez.
5/10 anonim válasza:
En is elobb izgulik fel ha a srac arcat nezem, mint amikor a farkat
7/10 anonim válasza:
Én is az arcára izgulok egy pasinak...
8/10 anonim válasza:
Eddig még nem ért el ez az állapot.
22/L
9/10 anonim válasza:
4-es,ha tudnál szöveget értelmezni,akkor feltűnt volna,hogy én se arra válaszoltam,hogy mi a véleményem az egyéjszakásokról.
Ha bajod van magaddal,akkor azt magadban rendezd le,ne itt.
10/10 anonim válasza:
Soha nem izgultam fel egy merev pénisz látványára... Az tud felizgatni ahogy rámnéz és ahogy hozzámér... De szerintem a nők legnagyobb százaléka hasonlóképp működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!