Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő aki az átlagon felüli pénisz méretet igényli az mire föl?
Hogyhogy mire föl?
Mindenki azt vár el, amit akar. Aztán vagy talál ilyen partnert, vagy nem. Ez szíve joga mindenkinek. Te is elvárhatod akár az F kosarat is. És én azt mondom várja is el mindenki, amit szeretne, ne adja lejjebb soha!
A miértje pedig gondolom a pozitív és negatív élmények eredménye. Függetlenül attól, hogy ki milyet akar.
Az, hogy mi szamit/mi szamit elsodlegesnek/"valooknak" ES hogy ki minek orul, az ket kulon dolog... XD
Ha reggelire csinal egy szalamis szendvicset, ok, eleg, de egy rantottanak, fel grapefruitnak, narancslenak, vazaban kisviragnak jobban orulok... :)
Sajnos ez igaz. Nekem még azt a nevetséges 13cm-es átlagot sem éri el hosszban és még vékony is sajnos. Rengeteg problémám volt emiatt, szinte egyik em érzett belőle semmit sem pedig eléggé változó külsejű barátnőim voltak (teltebb, vékonyabb), és láttam rajtuk, hogy szinte mind ha tehetné a szemembe mondaná az igazságot, "h bocs ezzel a kis szeméttel te mit akarsz az exeimnek ettől jóval nagyobb és vastagabb volt amivel isteni volt a szex".
Sajnos számít a méret mindnek, csak kicsi és vékony ne legyen, a nagyot 100%, hogy tűrnék. Én nem ítélem el őket, és nem látok fel ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!