Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik pasi tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
Chris Hemsworth: [link]
Ryan Gosling: [link]
Kacey Carrig: [link]
Garett Neff: [link]
Nick Bateman: [link]
2017. máj. 11. 10:23
11/13 anonim válasza:
Azért ezek eléggé egy kaptafára mennek, sok más embertípus van még... Vagyis valakinek vagy mind bejön, vagy egyik se.
2-es nem jön be, 1-es, 4-es nem rossz, 3-as az tényleg iszonyat helyes (igazából nem az én ízlésem egyik se) 5-ös az jó lenne, szerintem másképp kéne megcsinálni, akad néhány kép, amin kifejezetten tetszik, a többin meg mondjuk úgy, nem értek egyet a koncepcióval.
Tehát: 3 és 5
(És nem voltam részrehajló, ugyanis fogalmam sincs, kik ezek.)
12/13 anonim válasza:
Chris Hemsworth! (egyiket sem ismerem) 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!