Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudtam tövig benyomni a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Elmondása szerint már nem szűz. Én sem vagyok az.
Nincs nagy farkam, 17 cm, 5cm szélesség felett van, előtte izgattam elég sokat, ujjaztam, nyaltam, nedves volt eléggé, meg minden. Majd hosszas előjáték után megpróbáltuk, hátán feküdt, úgy próbáltam neki betenni, sikerült is, de nem sikerült teljesen tövig benyomnom neki, ez miért van? Éreztem hogy tudnám tovább, de nagyon nehezen, és fájt is neki..
2017. máj. 10. 20:19
11/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Es felreertes ne essek, nem voltam durva vele, nem bedöftem neki, ovatos es gyenged voltam vele, söt, általában kérdeztem töle, hogy faj e neki, épp emiatt szakitottuk félbe.
2017. máj. 11. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!