Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megalázó volt a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Tegnap hason feküdt az ágyon bugyiban, és közben telefonozott, én pedig nem tudtam ennek a látványnak ellenállni, és nekiestem...:) Az elején nem akarta volna, mert kb előtte 1 órával szexeltünk, de aztán látta, hogy nem tud megállítani...
Szerintetek ezzel megaláztam, megbántottam őt?
Am nem vesztünk össze, meg semmi, csak egy kicsit erőszakosabb voltam, mert az a látvány...:P
18L és 19f
2017. máj. 1. 17:43
2/9 anonim válasza:
ha belement és nem volt neki rossz, akkor nem volt megalázó.
3/9 RRR válasza:
ha megkívánod a párod,az nem megalázó
4/9 anonim válasza:
Ezzel nem megbantottad, hanem konkretan megeroszakoltad.
5/9 anonim válasza:
Utolso, nem eröszakolta megg... :)
6/9 A kérdező kommentje:
Nem erőszakoltam meg, csak az elején nem akarta, de aztán ő is élvezte:) Csak általában úgy szokott lenni hogy mindkettőnk akarja, de most csak én akartam nagyon...de szerintem annak a látványnak szerintem senki sem tudott volna ellenállni:))
2017. máj. 2. 08:11
7/9 anonim válasza:
De. Amikor valaki nemet mond (a lany itt egyertelmuen tiltakozott a kerdezo szerint, tehat felfogta a nemlegessegi szandekat), majd pedig azert megy bele az aktusba, mert idezem: "de aztán látta, hogy nem tud megállítani..." - az ugyanugy eroszak onnantol kezdve, hogy a nem kifejezese megtortent. Hiaba baratno, feleseg, szereto, akarki a masik fel. Nem csak az am az eroszak, ahol ket ismeretlen rad ugrik, es berantanak a bokorba, ezt kene mar felfogni.
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem erre kicsit túlzás azt mondani, hogy megerőszakolás. Mert nem fájt neki, és szeretem nagyon, csak gyönyörű teste van és amikor bugyiban hasonfeküdt és látom a kerek popsiját...ezt nem lehet kibírni szex nélkül:DDD
2017. máj. 2. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!