Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Állítólag alig vannak lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítólag alig vannak lányok, akiknek van hüvelyi orgazmusa, de itt kb. mindenki azt mondja, hogy neki van?

Figyelt kérdés
Hogy is van ez akkor?
2017. máj. 9. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Úgy ahogy itt mindenkinek 20 centis farka van, mindenki lenyeli stb stb stb...
2017. máj. 9. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs. Es szerintem nem is lesz. Megbaratkoztam a gondolattal. De abban az segitett h a csikloi nalam baromi eros. Persze nincs viszonyitasi alapom...de el tudom attol is dobni az agyam :D

22L

2017. máj. 9. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs. Őssz visz talán 2x volt hüvelyi orgazmusom amióta nemi életet élek. 23 L
2017. máj. 9. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már régóta fenn vagyok ezen az oldalon, számtalan kérdést és választ láttam rá és elmondhatom, hogy az itt válaszolók és kérdezők jó részének nincs hüvelyi orgazmusa, nem is volt, míg másoknak meg igen.

Amúgy én is átéltem már sokszor, de általában véve csiklói izgatással jutok el a csúcsra, mivel együttlét közben ingerlem a csiklómat is, így nagyon könnyen eljutok a csúcsra.

2017. máj. 9. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
10%

Nekem mindig van, en hüvelyi org altal tudok maradektalanul kielegulni . Csikló által olyan 50% os az élvezés, nem teljes.

Ha teljes lenne csikló altal, akkor többet nem keresnèk férfit, atternek baratnökre.

En tudom miert bújok ágyba egy férfivel

2017. máj. 9. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Csomó ember van, aki szexelne de nem tudja miert, igazaból nincs ott. Nök akik csak nyalassal tudnak elvezni, ferfiak akik anállal es orallal föleg , meg amúgyis. Leáll, vagy mem megfelelö idöpontokban áll.

Ritka az egeszseges szexualitasú felnött

2017. máj. 9. 19:45
 7/7 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Nekem egy partnerem volt akinek volt huvelyi orgazmusa, tenyleg ugy, hogy hozza sem ertunk a csiklohoz. De neki is csak azert, mert tulerzekeny volt a csikloja, s utalta a nyalast peldaul. Ezert a csiklojanak a vaginahoz kozeli resze volt az ahol ingerelheto volt.
2017. máj. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!