Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, akkor számít-e egyáltalán, hogy óvszerrel vagy nélküle történik az aktus?
Hát meg kell kérdezni az adott nőt, hogy mit érez a hüvelyében, és jobban élvezi-e óvszer nélkül.
Kitalálni nem fogod tudni.:)
A 2. és 3. válaszoló nem olvasta el a kérdést?...
Csak mert nem arra válaszoltatok!
5: Azt kérdezte, hogy azoknak a nőknek, akiknek nincsen hüvelyi orgazmusuk, azoknak számít-e élvezeti szintben.
Nem írtál róla, hogy Te ilyen nő vagy-e vagy sem.
Egyrészt: nekem van hüvelyi orgazmusom, de nem számít, gumival is jó. Nagyon minimális a különbség, még csak azt se tudom mondani, hogy jobb vagy rosszabb.
De: attól, hogy orgazmusa nincs még az nem azt jelenti, hogy nem érez semmit, vagy hogy nem élvezi. Lehet, hogy jobb gumival, mert közben nem stresszel a terhesség miatt. Vagy gumival rosszabb, ha nem elég nedves, és dörzsöli. Gumi nélkül a pasi előváladéka is síkosabbá teszi az utat. ;)
Mindig az adott nőtől függ, sőt lehet, hogy neki is egyszer így jobb, egyszer meg úgy. Ez a szép a szexben. ;)
Nem szamit...nekem sincs se vele se nelkule. Az ovszer kicsit kenyelmetlenebb a spermatarto resz miatt de a dolgon nem valtoztat. Nallam inkabb a penisz formaja es merete az ami elvezetesebbe teszi a dolgot. Mivel van egy adott forma ami bevalt, nyilvan nem minden ferfinak van olyan, jelen esetben paromnak se, attol fuggetlenul szeretek vele szexelni de ha mondjuk szeretnem h izgatobb legyen belul a dolog akkor felkapja az erre a celra kialakitott peniszkopenyt es kesz.Nekem a G pont izgato bevalt
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!