Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Ti elégedettek vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti elégedettek vagytok a melletekkel?

Figyelt kérdés
Volt bármi kellemetlen szituációtok, ami a melletekhez köthető? 27f
2017. máj. 9. 12:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Nem, mert feltűnően aszimmetrikusak. Szerencsére vannak eszközök, amivel kevésbé feltűnő a különbség, de a legjobb megoldás a plasztika lenne.

Kellemetlen szituáció nem ugrik be. Épp elég kellemetlen, hogy ilyenek.

2017. máj. 9. 13:46
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Hiába nagyok, formátlanok. Nagyon nehezen tudom a tökéletes melltartót megtalálni. Ahogy ingeknél is zavaró tud lenni.

Inkább lehetne egy számmal kisebb, de kerek, feszes.

2017. máj. 9. 14:14
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

Ha lennének, biztos elégedett lennék. Legalább nem kell melltartóra költenem.

Szerintem már önmagában is elég kellemetlen, ha valakinek nő létére full lapos mellkas jutott.

2017. máj. 9. 14:26
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Igen, elégedett vagyok. Picik, de a sajátjaim, így fejlődtek ki és velük különös problémám. Talán az a bibi, hogy néha az A kosár is túl nagy és ki kell tömnöm. Viszont a nővéremnek, aki egyébként már gyereket szült, is ugyanolyan kicsik a mellei. A családban mindenkinek apró mellei vannak. Az egyik negatívuma az, hogy nem hordhatok cicimutogató ruhákat. Pozitívum: hasonfekvés.
2017. máj. 9. 14:30
 15/19 anonim ***** válasza:
En szeretem. Elég kicsik, az A kosarat épphogy kitoltik, mondjuk vékony is vagyok. Tudok hason aludni, melltartó nélküli ruhát felvenni, nem faj a hátam sem. :) Bőven jó egy kis csipke top is, meg mondjuk eleve nem szerettem sosem a merevitos/szivacsos melltartokat. Szóval nekem igy maximálisan megfelel, főleg hogy a barátom is imádja. :)
2017. máj. 9. 16:05
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

Nem. túl nagyok és nehezek , sajna a gravitációt is ismerik.

ha lenne rá pénzem fele menne a kukába .erre mondják azt hiszem,hogy párizsi vagy parizer mell :D szalámi azt kész :D

kellemetlen szitu nem..

2017. máj. 9. 17:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem soha. Elégedett vagyok a mellemmel mivel d80
2017. máj. 9. 18:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, elegedett vagyok vele es a pasim is az :)
2017. okt. 17. 19:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok elégedett... Kínos szitu? Szerintem az éppen elég kínos, hogy nem nőttek tovább :D 19/L
2017. okt. 19. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!