Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti elégedettek vagytok a melletekkel?
Régen nem voltam...
Volt egy kínosabb incidens, véletlenül villantottam... Olyan felső volt rajtam nyáron, ami elég lenge volt, nem volt alattam melltartó és nem vettem észre, hogy félrecsúszott...
A srácok álla teljesen leesett... azóta, kicsit elégedettebb vagyok magammal, hibába, hogy kicsi melleim vannak.
:)
Nem, mivel nem tudok felvenni semmilyen dekoltált felsőt, kicsik hozzá a melleim.
Középsuliban le is néztek a fiúk miatta, mert alig látszott valami domborulat ruhán keresztül.
Még most sem érzékelem, hogy bejönnék a férfiaknak, nem bánnám ha nagyobbak lennének, de csak természetes módon. Műtétet nem vállalnék miatta, akkor már inkább maradok a szivacsos melltartónál. 26N
Egy számmal még azért lehetnének nagyobbak,de már igy se olyan rosszak.
Hát...kínos szitu csak annyi volt hogy kimentunk lovagolni egyet a kozeli falu melle,ugy felig erdoben felig a faluban...es hat furdo ruha felso volt rajtam es lovas naci...hogy azert barnuljak felulrol...es hat kimasrol csuszhatott le a felso felig...persze hogy rolam...igy villantottam kisse...de eszrevettem...igy kis vagta kozben felig a felsomet fogtam felig a szarat 😂😂kicsit se neztek furan...dehogy😂
Nem, mert nagyok, és nem szépek. Tengeteg ruha van, ami a melleim miatt hülyén áll... Szóval nem, de ez van, ezt kell szeretnem. Majd egyszer.
Nem kérek privit.
Hmm.. nekem sincs tul nagy cicim, de szeretem :)
Kínos szitut nem tudok mondani, nem igazan volt még. Viszont melltartot nem hordok, ezert sokan meg szoktak bamulni.
Igen, teljesen elégedett vagyok vele. Családban nálunk genetika, hogy mindenkinek szinte c-s melle van, és én szeretem, hogy ekkora. A baj csak az, hogy a méretem s-es lenne, csak a legtöbb ruhába nem fér bele a cicim, és egyel nagyobb kell belőle.
Kínos az volt, hogy a méretéből adódva bármennyire kevésbé dekoltált felsőt veszek fel, akkor is nagynak látszik és emiatt sokan megbámulnak.
Mióta a szép nagymellű ismerőseimnek sorban veszik le a
melleit rák miatt, azóta csak hálás tudok lenni az enyéimnek hogy egészségesek, ez a legfontosabb, nem érdekel már hogy mit szólnak hozzá a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!