Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, találkoztatok már álmaitok barátnőjével?
Fogta már a péniszeteket és heréteket bombanő? Volt már olyan, hogy látta rajtatok, tetszik a látvány,amit ő alkot és a nőiességével még rátett egy lapáttal? Mindezt érezhetően azért, hogy még többet tudjon kihozni belőletek.
Igaz, hogy ezek a nőket a felsőtízezer érheti el és annyi férfit utasítottak vissza, hogy az már megszámlálhatatlan és kirekesztő. Ők nem a társadalom nagyobb rétegét tisztelik és szeretik, hanem azt a keveset, aki anyagilag különbözik a többitől. Ha ez nem így lenne, úgy vélem betudták volba bizonyítani az ellenkezőjét, a jelenlegi beburkolózás, megbújás és az eseti-őket fájdalmas igazságba vetett, lelküket frusztráló, ősszetűzésre aspektáló kifogások keresése helyett. Normális megnyilvánulásokat és hozzáálláat, esetleg alkalmazkodáa még bombanőtöl nem tapasztaltam. Nemhigy szexualitást. Ez a társadalom teljesen tönkretette a gyökeres értékeit, ami a férfiak irányaba célzott tisztelet jelenti. Számukra célcsoport van. Amikor szép szavakat kapnak, akkor elbújnak, menekülnek vagy visszautasítják a partnerüket,ha bírálják őket, akkor harcolnak és ekkor ugyan rátérnek arra, miszerint a szép szavak mégiscsak jobban esnének, de amikor ezek megvoltak, ők sehol nem voltak, semmit nem jelentett. De vannak férfiak, aki biztosan voltak együtt ilyen nővel és esetleg valami jót is tapasztaltak tőlük, nem azt a slamasztikás kárhoztató rossszat, amit a legtöbb férfi. Igaz lehet magas tarifáért kapták meg, de ha megkapták, akkor legalább valami emlékezetes maradt. Erre jó visszaemlékezni több tíz év után is. Volt már élmènyetek velük?
Az álmaim barátnője és a bombanő nem feltétlenül egy és ugyanaz.
Voltam már bombanővel, de olyannal, hogy még a CKM-ben is ritkán van olyan fullos nő, persze ízlések és pofonok, de egy tényleg tökéletes testű, szép barna bőrű, szuperszexi csaj volt, és nem, nem fizettem érte. És nem is vagyok valami menő gyerek, egyszerűen csak rámmosolygott egy buliban az isteni szerencse, hogy ennyire megtetszettem egy ilyen nagyon-nagyon szexi csajnak, hogy még aznap éjjel le is feküdtem vele.
És szexuálisan elképesztően izgató nő volt.
De nem volt álmaim barátnője, egyáltalán.
Ahhoz szerelem kell. Amikor valakiért úgy odavagy, hogy csak rá tudsz gondolni éjjel-nappal, ha csak találkozol vele és rád mosolyog, már olyan boldog vagy, hogy leírhatatlan.. hát, egyszer egy ilyen lánnyal is találkoztam, első pillantásra olyan szerelmes lettem, mint még soha életemben, a koncertről kézenfogva kísértem haza.. pedig objektíven nézve fele annyira se volt szexuálisan izgató nő, mint a fenti, de ha kettejük közül kell választanom, nem kérdés, hogy ezt a lányt választottam volna.
Ő tényleg lehetett volna álmaim barátnője.
Sajnos kiderült, hogy van faszija, csak egy ilyen hülye szűzk***rva, aki élvezi, hogy így magába bolondít minden férfit, akit csak tud, és húzza az agyukat :D
Lol. Hasonló kérdést tettem fel nem olyan régen:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kedves kérdező, szeretném osztani az optimizmusodat, de sajnos nem megy. Ahogy én látom, a világ valóban egy nagy húspiac, ahol mindenki jól akar járni, és aol a kereslet (férfiak) jóval nagyobb, j t a kínálat (nők). A siker nagy része pedig azon múlik, hogy mlyen a genetikád és hogy mennyire vagy érzelmileg kiegyensúlyozott, és komplexusoktól mentes. Utóbbi pedig nagyrészt azon múlik, hogy milyen közegben nőttél fel, és mennyire álltak érzelmileg melletted a szüleid. Aki tehát nem néz ki kifejezetten jól, és kamaszkorában mondjuk beszedett egy csomó frusztrációt, az jobb, ha fizet az álomnőért, legalábbis nekem ezek a a tapasztalataim. Nem nézek ki rosszul, de fiúk között alacsonynak számítok, és olyan későn érő voltam, hogy 10 évesen még nem voltam 20 kiló. Ezekkel a paraméterekkel a kutyának nem kellettem, hiába voltam mindig az osztály legokosabbja. Attól kíméljen meg az ég, amikor egy lány arra hivatkozik, hogy a korabeliek még olyan "éretlenek". Ez ordas nagy kamu, hacsak nem fizikai éretlenségre gondol, ugyanis az adott lány simán választja a jól kinéző fejlett fiút, akkor is, ha pár évvel fiatalabb. Ennyi. Én jelenleg ott tartok lassan 25 évesen, hogy egy zsákolásom se volt. Azt is megfigyeltem, hogy mindig akkor lesz mindenki ilyen szuperoptimista, mint a kérdező, ha történetesen összejön neki valami. Azt hiszi, meghavult hirtelen a világ, holott minden maradt ugyanolyan, csak neki volt szerencséje. Az életben sok kinden a szerencsén múlik, pl. hogy milyen magas vagy. Tudom, milyen felháborító lesz egyeseknek, amit írtam, de az pontozzon csak le, aki vitába tud szállni velem.
"Számukra célcsoport van."
Számodra is célcsoport van: bombanő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!