Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Hányan vagytok akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hányan vagytok akik (kérdés lenn)?

Figyelt kérdés
Vajon hány fiú van itt aki a hajtépős, erősen fenékmarkolós, falhoz szorító hímekhez tartozik? (:

2017. máj. 8. 15:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem és elviszik is sokan, ez meg normális szerintem , úgy értem elfogadható!!
2017. máj. 8. 15:39
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hajtépést nem preferálom de a többit szeretem csinálni főleg ha a partnerem is igényli
2017. máj. 8. 15:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Izgató, és szeretem is, de csak ha ez a dolog a páromnak is bejön. Meg néha kell ugye a romantikázás is, de ez a vadabb dolog is ínyemre való...
2017. máj. 8. 15:41
 4/15 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
52%
Megspékelném a heteroval is, hapsikám. :*
2017. máj. 8. 15:41
 5/15 A kérdező kommentje:
lány vagyok(:
2017. máj. 8. 15:46
 6/15 anonim ***** válasza:
A vad szenvedélyes szex híve vagyok, de romantikus oldalam is van. Amúgy néha jól esik feldobni a lányt az asztalra, vagy falhoz szorítani, s úgy megdugni, hogy remegjen a lába a kiadós szex után. :) 28f
2017. máj. 8. 15:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Szeretek úgy kefélni, de nem mindenki vevő rá!
2017. máj. 8. 15:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Én még egy kicsit a lány nyakát is szeretem markolászni (persze azért az túlzás, hogy fojtogatom), illetve nem csak markolom a fenekét, de rá szoktam rakni néhány piros tenyérnyomot is ;) Ahogy a Szürke 50 árnyalatában mondta a fickó: "én nem szeretkezek, én b_szok"
2017. máj. 8. 16:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Jelen. :) olyankor nincs kegyelem. :D 19/F
2017. máj. 8. 16:03
 10/15 A kérdező kommentje:
igaz, igaz, a fenekelést, a nyak markolászást és a szájban kézzel turkálást kihagytam (:
2017. máj. 8. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!