Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen lányok/nők mint én?
#10-es vagyok.
Én nem "valamilyen férfiról" és "valamilyen nőről" beszéltem, hanem "a férfiról" és "a nőről". Ezek mára már nem léteznek, lévén a feminista és modern fertő ellehetetlenítette és/vagy elpusztította mindkettőt.
Azok a férfiak, akik elvárják, hogy fizessen a nő, fogalmuk sincsen, hogy mit csinálnak. Viszont én a helyedben rohannék tőlük, és messzire, mert nem tartják értékesnek az időd. Ezeknek a férfiaknak a világképét szintén az előbbiek korruptálták, így sem a saját megbecsülésedre, sem arra, hogy ő a tradicionális értelemben vett férfi lesz, nem számíthatsz.
Persze, ha neked nem fontosak a tradicionális nemi szerepek, akkor rendben van, és tök feleslegesen írtam le mindezt; a bolyongás és sötétben tapogatózás folytatódhat. Ellenben én értékesebbnek tartom, mikor egy nő nőies, egy férfi pedig férfias, a legtradicionálisabb értelemben, és nem csak a felszínen, hanem lelkileg és - micsoda utált és nevetségessé tett szó a modern világban - spirituálisan is. A nő és a férfi a fizikai szimbóluma a "férfiasság" és "nőiesség" örök ideájának. :)
Visszatérve, ha a férfi nem akar fizetni, akkor megoldanám valahogy, viszont sosem találkoznék vele többet, mert nem értékeli az időmet, feltéve, hogy magam is olyan nő vagyok, akinek értékes az ideje (akar gyerekeket (2+), családot, szűz, stb.).
Hát nézd, a fiús lányok ugyanaz a kategória, mint a lányos fiúk. Talán így már érteni fogod. :) Az persze nem menti fel ezeket a "fiús lányokat", hogy "még mindig normálisabbak, mint a plázapi.csák". Nem: mindkettő rossz és hibás, csak egyik hibásabb mint a másik. Az a nő, aki nem képes létrehozni magának egy női társaságot, egy "Siterhood"-öt, annak a nőiessége és pszichológiai épsége erősen megkérdőjelezhető (a férfias érdeklődés egyébként nem probléma: a férfi barátok azok, nem az érdeklődés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!