Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnaposan miért nő meg a szexuális vágy?
Figyelt kérdés
Én legalábbis így tapasztalom. Volt, hogy nyolcszor is kivertem, valamint csajjal tök hamar elmentem.2017. máj. 6. 08:05
1/8 anonim válasza:
Nekem fordítva volt. Mikor mèg ittam alkoholt,másnap egész nap döglöttem. Wcre alig bírtam kimenni,nemhogy szexelni legyen erőm.
2/8 anonim válasza:
Én is az egyes mellett àlok.
Màsnaposan kedvem semmihez, csak dõglődni.
Mondjuk ki mit ért màsnapossàg alatt
3/8 A kérdező kommentje:
Pedig engem a kínzó fejfájás mellett folyamatos cerkaállás gyötör.
2017. máj. 6. 08:16
4/8 anonim válasza:
én is így vagyok,rengetedszer ki kell vernem
5/8 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ez mókás, nekem is áll olyankor. :D
7/8 anonim válasza:
Nekem nem áll, mert nő vagyok 😀 , de a szex iránti vágy az egekben van, egy görbe este után.
8/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Nő vagyok, és másnaposan nagyon kívánom! Miért lehet ez?
Én arra gyanakszom, de laikusként, hogy az alkohol ugye leviszi a szerotoninszintet, az orgazmus meg elvileg megemeli, és a test helyre akarja állítani az egyensúlyt.
de lehet, hogy ez baromság, oltsatok le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!