Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Részegen vagy másnaposan...

Részegen vagy másnaposan szoktatok hányni?

Figyelt kérdés
Lehet fura de én még részegen soha, másnaposan viszont szinte mindig hányok.
2016. máj. 21. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Sose hánytam.
2016. máj. 21. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Másnaposan soha. Viszont sajnos rövid idő alatt elfogyasztott 5dl pálinka 1-2 órát kavargott aztán kijött, de ez csak egyszer fordult elő és azóta is borzasztóan bánt.

Mármint a fél liter pálinka, hogy pocsékba ment.

2016. máj. 21. 11:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Soha nem hánytam még alkoholtól, sőt másnapos sem szoktam lenni soha. Pedig nem egyszer ittam már magam olyan állapotba, hogy másnap a fél éjszakára nem emlékeztem. Mégis mikor reggel felkeltem semmi bajom nem volt. :D

Azt hiszem szerencsés vagyok, mert fogalmam sincs, milyen másnaposnak lenni. De ezért nem is értem azokat, akik másnap meg eljátsszák a hattyúk halálát, hogy jaj de sokat ittam, fáj a fejem, forog a gyomrom, minden bajom van... Én meg ott ülök mellettük teljesen józanon, hogy jól van, akkor minek iszol ennyit, ha ez rád ilyen hatással van másnap?! XD

2016. máj. 22. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!