Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom szeretné ha kinyalnám, de én undorodom az orális szextől. Ezt már elmndtam neki 7 éve amikor megismertem. Mit tegyek? Bozalmasan taszít a vagina látványa. Nem akarom a számba venni. Én sem várom el hogy leszopjon.29f
Most komolyan azért ne legyen házasság mert nem nyalom ki? Ne azért mert, mittudom én mondok egy példát: Sok a veszekedés, nincs összhang, elbeszélnek a párok egymás mellett, nem beszélik meg problémáikat, egyik kihúzza magát a feladatokból, nem szeretik egymást, félreqrnak stb... Komolyan azért ne legyen házasság mert a szexben egy dolog taszít engem?
Nem, nem azért undorodom a dologtól mert nem tiszta, hanem mert a vagina széttárva rettentően taszít..... és nem a számbaa való. Az állatok sem nyalják egymás micsodáját. Ez a hülye kretén franciáktól jön, elöttük nem nyalta itt senki...
Nem várom el tőle, nem is ajánlotta fel, de ha felajálaná vszeg visszautasítanám.
"Az állatok sem nyalják egymás micsodáját."
Az állatok csak és kizárólag a szaporodás miatt szexelnek. A hím akkor mászik a nőstényre, évente egyszer, maximum kétszer, ha itt a párzás ideje, a körülmények megfelelőek egy fészekalja kölyök összehozására. Ha te is csak akkor dugsz a nejeddel, ha gyereket akarsz, a házasságod alatt kétszer, háromszor, akkor stimmel az analógiád. Ha nem, ha a saját élvezeted miatt mászol a nejedre, akkor viszont nem érdemes az állatvilággal példálóznod.
"Ez a hülye kretén franciáktól jön, elöttük nem nyalta itt senki..." Lófausztot. Az orális szex megjelenik a káma szútrában is, vagy az ezer éve épült khajurahoi templomok reliefjein is. [link]
Feltalálták már ezt az emberek jó ideje, de sőt, még a legközelebbi rokonaink, a bonobók is űzik, és élvezik az orális szexet.
Válaszolnál egy kérdésre?
A párod minden aktus során kielégül? Tehát orgazmusa van? És hány orgazmusa van egy alkalom alatt? Na jó ezt több kérdés volt. De nagyon fontos. Tehát?
Igazad van, semmi közünk a szexuális életedhez, de hát nem mi leselkedünk a hálószoba ablakodban, hanem te osztottad meg a részleteket ország-világgal.
Amúgy, ha nehezen is, de el tudok képzelni szexet orál nélkül, de nem tudnék együtt lenni olyan emberrel, aki undorodik a testemtől, taszítja a nemi szervem látványa, és gyomra jön ki tőlem.
Miután kérdést írtál ki a nemi életedről,talán nem kéne megsértődnöd, ha valaki foglalkozik a nyavalygásoddal. A kérdésedben szerepel, hogy "mit tegyek?" Nos, erre csak annak ismeretében lehet válaszolni hogy az asszony kielégül-e vagy sem. Mert valamiért akarja az orált, a kérdés, hogy ez csak kíváncsiság vagy több gyönyörre vágyik?
De ha nem vagy képes érdemben együttműködni, akkor nem érdemelsz normális válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!