Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom szeretné ha kinyalnám, de én undorodom az orális szextől. Ezt már elmndtam neki 7 éve amikor megismertem. Mit tegyek? Bozalmasan taszít a vagina látványa. Nem akarom a számba venni. Én sem várom el hogy leszopjon.29f
De ha ennyire undorodsz a vaginától, miért dugod bele a farkad? Ha én annyira undorodnék egy faroktól, hogy kifordul tőle a gyomrom, akkor sem a számba, sem a vaginámba nem engedném bemártogatni.
A nők 60-70%-a nem jut el az orgazmusig a "régimódi szeretkezéstől", azaz csak a behatolástól. A menyasszonyodnak van orgazmusa közösülés közben?
Beszéld meg vele, és ha nem juttok dűlőre, keress mást. Vannak olyan lányok is, akik nem szeretnek orálozni. És ujjazással is lehet a párodnak orgazmusa, nem kell feltétlen kinyalnod. Az viszont igaz, hogy sok nőnek csak a behatolástól nem lesz (nekem is csak kb. 50-ből egyszer).
Amúgy mit jelent, hogy "nem várod el" hogy lesz*pjon? Eleve elutasítod ha felajánlja, vagy ha már ő csinálni akarja, kegyesen elfogadod? Mert ha az utóbbi, akkor tényleg elég nehéz komolyan venni a feltételeidet.
Tudod ieto mázlid van, sok csaj (és pasi) alapbol nema lenne együtt olyannal, aki undorodik a nemi szervétöl, pl.
Mellesleg jo szar szexuális életetek lehet, csok, szétteszi, beteszed, huzol párat, elmész (ö meg vagy igen vagy igy járt)... dögunalom, csodálom, hogy még veled van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!