Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A drágább fesztiválokon tényleg annyi a szex vagy
felfújják a dolgot? (többi lent)
11/18 A kérdező kommentje:
Csak mint írtam nem tudom, hogy tényleg olyan könnyen kaphatók egyesek mint a szóbeszédekbe egy ilyen fesztiválon.
Tudsz amúgy csajozni?
Tudod hogy mit kell mondani a nőknek?
Vannak sikereid a nőknél bőven amúgy is?
Tudod hogyan kelts a nőkben érdeklődést és vonzalmat magad iránt?
Ha ezekre a biztos válaszod igen, akkor fesztiválokon is dugni fogsz. Ha nem, akkor nem.
2017. máj. 6. 16:18
Aki a bányatóban tud úszni, az a hullámfürdőbe sem fullad bele. De, bakker, ha a való életben nem tudsz csajozni, akkor hiába mész akármilyen fesztiválra. Nem a helyszín tehet a tehetetlenségedről, hanem te magad.
2017. máj. 6. 16:18
14/18 A kérdező kommentje:
tegnap 16:18 Mondtam, hogy a való életbe már sokszor volt szex sok emberrel is akkor minek írod, hogy ott nem tudok? Csak az érdekel, hogy fesztiválon könnyebb e vagy nem.
14:
Azért mert kicsi olyan lúzerkésen, bizonytalanul, értetlenül, butácskán beszélsz és fogalmazol. És ezen most nem kell megsértődni.
Ha amúgy szoktál dugni évi legalább 10 lánnyal, meg tudod hogyan kell eljutni a megszólítástól a bugyi lehúzásáig, akkor oké, elhiszem ha azt mondod. Csak értsd meg hogy mi nem ismerünk téged, nem tudjuk ki vagy, szóval szóban mondd el ezeket, ne várd hogy kitaláljuk. Az meg hogy "való életbe már sokszor volt szex", az is jelentheti hogy volt már két barátnőd vagy hogy életedben volt már 10 nőd mondjuk. Honnan tudjuk? Ezért beszélj, ahogy most is tetted
2017. máj. 7. 13:07
16/18 A kérdező kommentje:
Jó tényleg sután fogalmaztam ez tény. De mentségemre szóljon, hogy gyorsan írtam nem volt sok időm. Itt a gyakorin olvastam néhány irományt arról, hogy sokan úgy állítják be a dolgot miszerint 1-2 ingyen pia egy kis duma is elég a szexre egy fesztiválon. Azért írtam ki a kérdést mert nem tudom, hogy ez az általános e vagy néhányszor előfordul és általánosnak adják be. Nekem amit olvasok erős túlzásnak tűnik. A volt kapcsolataimat meg nem ilyen helyeken szereztem ezért nem tudom ott hogy megy a dolog.
Akkor fizess meg egy prostit, ha Neked csak egy ku---va kell. Normális nő, főleg akinek bejössz is, nem fog belemenni így, hogy csak megdugd 1-2 estét, vagy első este már szex legyen.
2017. máj. 9. 19:39
Engem is érdekel a téma de én csak egyedül tudnék menni és nincs nagy sikerem a nőknél sosem próbálkoztam csak neten de ott sikerült .
2017. jún. 15. 22:57
Kapcsolódó kérdések: