Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A drágább fesztiválokon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A drágább fesztiválokon tényleg annyi a szex vagy felfújják a dolgot? (többi lent)

Figyelt kérdés
Alapból nincs kedvem fesztiválozni (Sound, VOLT ra gondolok) de néhány jó szexért vennék jegyet magamnak + ha kell valami csajnak is. Külsőre jóképű vagyok és sportos (nyilván nőktől hallom, nem ok nélkül mondom). Olvasni történeteket a fesztiválokon történtekről (milyen könnyű a szex keresés) de én nehezen hiszem el, hogy ez olyan általános lenne. Pedig ezt hallom gyakran. Ha bejövök egy lánynak akinek nincs pénze pl Balaton Soundra vagy VOLT ra és veszek neki jegyet akkor az is elég lehet? Vagy ott helyben olyan könnyű ahogy leírják, vagy igazából nem könnyebb mint egy sima buliban? Mondom nekem csak ezért megérné. Viszont elképzelhetőnek tartom, hogy nem is olyan gyakori ez és nem hinném, hogy olyan sok jó csaj a fesztivál hangulat miatt könnyebben belemenne de azt hallom, hogy mégis.

2017. máj. 5. 13:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg jól nézel ki és jó a kisugárzásod is akkor nem kell fesztiválra menned, hogy szexelj....
2017. máj. 5. 13:51
 2/18 A kérdező kommentje:
Sehol sem írtam, hogy ez számomra az egyetlen opció.
2017. máj. 5. 14:30
 3/18 A kérdező kommentje:
A kérdés a fesztiválra vonatkozott nem arra, hogy máshol lehet e szexet kapni.
2017. máj. 5. 14:31
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek jegyet veszel, és azért fekszik le veled, az egyenlő a prostizással. Csak mondjuk kevésbé biztos a dolog.

Nézd, ha nem tetszel valakinek, akkor fesztivál ide vagy oda, nem fog veled lefeküdni. Ha pedig tetszel neki, és van egy kis sütnivalód, nem kell hozzá fesztivál sem.

Amúgy próbáld ki, ha van rá pénzed. Max. nem mész többet.

2017. máj. 5. 14:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Bár nincs kedved fesztiválozni,meg pénzbe is kerülne,de a csaj jegyét is állnád,hogy kefélhess párat.

Ja,de amúgy más opció is lenne de te inkább ezt választanád..ühüm.:D

2017. máj. 5. 15:07
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Az nagyon bénán hangzik, hogy a csaj jegyét is állnád. Mert enélkül is lehet szexelni.

A Soundon minden évben voltam az utóbbi öt évben és a Szigeten is egyszer. A Szigeten egy holland csajjal szexeltem, a Soundon két évben egy-egy magyar lánnyal, de velük több éjszakát is, amolyan fesztiváli barátnőként.

Mindig szoktam próbálkozni, szóval nem lehetetlen, összejöhet a dolog. Ahogy írták előttem is, az tök igaz, hogy ne csak a dugásért menj ilyen helyekre (mert ha nem jön össze, úgy érzed értelmetlen volt). A dugás csak egy aspektusa egy jó fesztiválnak. (Lehetőleg nagyon régi, jó barátokkal menve alapból is ugye)

27/f

2017. máj. 5. 15:18
 7/18 anonim ***** válasza:
60%

Nekem hozzá tartozik egy fesztiválhoz a szex is, szerintem annyira nem nehéz partnert találni.

20L

2017. máj. 5. 15:53
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te lány vagy. Persze, hogy neked nem nehéz partnert találni. :D
2017. máj. 5. 15:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

8:

Igen :D

2017. máj. 5. 16:03
 10/18 A kérdező kommentje:
ma 15:07 Érzem az iróniát, de hidd el van más opció is. Tudom kicsit furcsa, hogy akkor minek a fesztiválon ha van más? Hát csak azért, mert ez egy új fajta helyzet lenne amiben még nemvolt részem. Volt már más "csak szex" élményem de fesztiválon még soha ez a magyarázat rá.
2017. máj. 5. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!