Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A drágább fesztiválokon tényleg annyi a szex vagy felfújják a dolgot? (többi lent)
Ha valakinek jegyet veszel, és azért fekszik le veled, az egyenlő a prostizással. Csak mondjuk kevésbé biztos a dolog.
Nézd, ha nem tetszel valakinek, akkor fesztivál ide vagy oda, nem fog veled lefeküdni. Ha pedig tetszel neki, és van egy kis sütnivalód, nem kell hozzá fesztivál sem.
Amúgy próbáld ki, ha van rá pénzed. Max. nem mész többet.
Bár nincs kedved fesztiválozni,meg pénzbe is kerülne,de a csaj jegyét is állnád,hogy kefélhess párat.
Ja,de amúgy más opció is lenne de te inkább ezt választanád..ühüm.:D
Az nagyon bénán hangzik, hogy a csaj jegyét is állnád. Mert enélkül is lehet szexelni.
A Soundon minden évben voltam az utóbbi öt évben és a Szigeten is egyszer. A Szigeten egy holland csajjal szexeltem, a Soundon két évben egy-egy magyar lánnyal, de velük több éjszakát is, amolyan fesztiváli barátnőként.
Mindig szoktam próbálkozni, szóval nem lehetetlen, összejöhet a dolog. Ahogy írták előttem is, az tök igaz, hogy ne csak a dugásért menj ilyen helyekre (mert ha nem jön össze, úgy érzed értelmetlen volt). A dugás csak egy aspektusa egy jó fesztiválnak. (Lehetőleg nagyon régi, jó barátokkal menve alapból is ugye)
27/f
Nekem hozzá tartozik egy fesztiválhoz a szex is, szerintem annyira nem nehéz partnert találni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!