Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok képcserében mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok képcserében mennyire vagytok bevállalósak?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy az alap szelfitől kezdve akár intimebb képig mennyire vagytok hajlandóak küldeni, ha a pasi is küld ugyanúgy. Persze levelezés is menne közben normálisan.

24F

2017. máj. 4. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon buta az a lány/nő, aki csak úgy simán belemegy képcserébe.

Ne tegyétek!

2017. máj. 4. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Én nem küldök senkinek intim képet, ami az internetre felkerül, az ott is marad. :)
2017. máj. 4. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
2017. máj. 4. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Szép lenne ez az izgató/felizgató képküldősdi, de csak nézzetek fel a napiszarra :D
2017. máj. 4. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy sima szelfi oké, de intimebbet nem küldenék.

Barátomnak simán küldök olyat amilyet akar, de egy bizonytalan, csak kialakulóban lévő emberrel nem vállalnám be. Sose lehet tudni

2017. máj. 4. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt a hangulattól függ, másrészt pedig attól, hogy a nekem szánt képek mennyire nyerik el a tetszésem.
2017. máj. 4. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Én sem küldök senkinek!!
2017. máj. 4. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!