Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero vagyok de a nyalást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero vagyok de a nyalást utálom meg nem is minden nő punci szaga jött be. Ez gond?

Figyelt kérdés
Sajnos sok nő csak nyalatna de nem szopik

2017. máj. 4. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Hmm, mi jóban lennénk...

Nem szeretem ha nyalnak, én inkább a sz.pást kedvelem...

De, szerintem nem vagyok ezzel egyedül!

2017. máj. 4. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

"Sok nő nem szopik"

Akkor hagyd ott a pi csába azt, aki nem akar leszopni. Nálam az első szex szinte mindig úgy kezdődik, hogy jól szétnyalom a lányt, utána pedig mozdulok arra egyből hogy viszonozza a dolgot.

Egyszer voltam olyan idióta, hogy fél évig együtt voltam egy lánnyal, aki egyáltalán nem akart szopni. Többé ilyen hibát nem követek el. Nekem annyira alap, hogy kinyaljam azt, aki bejön nekem és szexelni akarok vele.

Nem baj ha te nem vagy ilyen, a lényeg hogy olyan csajt találj aki illik hozzád és LEGYÉL KICSIT TÖKÖSEBB ABBAN, HOGY MEGMONDD MIT AKARSZ. Sok nő azért nem szop, mert a férfi nem elég tökös ahhoz hogy azt mondja "Most te jössz.", vagy ilyesmi. Legyél bátrabb, férfiasabb, ha arról van szó hogy te mit szeretnél. Ne azt várd hogy ő térdeljen le szó nélkül eléd.

2017. máj. 4. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
33%

Én is így vagyok vele első. 😁 Ha nyal a párom,az is max 2-3 percig hagyom,aztán cuppanok is a farkára. Nem azért nem szeretem a nyalást,mert nem jól csinálja,csak valamiért nem jön be.

Szopni jobban szeretek.

Amúgy kérdező,ez csak akkor lehet gond,ha olyan lánnyal jössz össze aki nagyon igényli a nyalást,vagy a farkadtól nem tud elmenni.

2017. máj. 4. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
A "térdelj le és szeress" is jó varázsszó...
2017. máj. 4. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
45%

2. vagyok.

Én azért nem szeretem ha szopnak, mert vagy hamar elmegyek tőle, vagy pedig olyan érzéketlennek érzem, hogy kb csak ilyen félmerev lesz tőle a farkam (még akkor is ha előtte már teljesen állt).

2017. máj. 4. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Én párom bezzeg nem szeret szopni... Viszont a nyalást meg imádja! Mondjuk az az egy szerencséje hogy én punciszagfetisitsza vagyok és imádok nyalni...! :D
2017. máj. 4. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Nekem gond lenne. Sőt, szexuális területen a lehető legnagyobb gond.

De az én vagyok...

2017. máj. 4. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva vagyok, utálok sz.o.p.n.i , én azt tapasztaltam eddig, h sok pasi sz.o.p.a.t.n.a de nem nyal egyeltalán.
2017. máj. 4. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a nő amelyik nem szopik nem is szereti igazából annyira a férfit és a szexet. Olyat kell keresni aki szereti és élvezi is a szexet. Az az igazi nő....
2017. szept. 20. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: A nyalásról, ami a téma, 1 szót nem írtál...
2017. szept. 20. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!