Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki egyáltalán nem élvezi a nyalást?
A barátnőm azt mondja, nem szereti. Nem élvezi és nem is jut a csúcsra így soha. Picit azért meglepődtem, mert én szeretném, ha menne neki. Van erre valami tippetek, vagy tényleg hagyjam?
21F
En azt hittem,hogy jobb erzes lesz es sikerul elelveznem nyalas altal..nem megy nekem sem.
Egy tipp talan: ne rogton kezdd el nyalni,hanem huzd sokaig, kalandozz a combjai korul, hogy a vegen mar o kerje,hogy nyalj bele
De lehet eleve igy csinalod
Nekem is volt ilyen baratnom, meg az egyik lanybaratomet is kirazta a hideg ha nyalasrol volt szo.
Nekem az az elmeletem, hogy azok nem szeretik, akik alapbol is tul erzekeny a csiklojuk. Egyszeruen nem tudsz fizikailag annyira finom lenni, hogy elvezze. Egy kellemetlen picit fajdalmas erzest valtasz ki, s az agyban a fajdalom egy ido utan azt valtja ki, hogy a szexualis izgalom megszunik.nekem ugyan ez van csak en ferfi vagyok...
Fogadd el, hogy o ilyen. Szerezbe egy vibratort vagy ha szerencses vagy mint ahogy en voltam, alig kellett dolgozzak a lany orgazmusaert, sot mas fel percenkent produkalt egyet megfelelo elojatek utan.
A nyalás sem mindig jó az elejétől a végéig.
Az elején mindig lassan kezdjed. Ujjaiddal is játssz és ha már jelzi, hogy bedughatod, akkor lassan körömmel lefelé dugb be. Ha már elég nedves, akkor jöhet 2...3...majd 4 ujj is. Valaki azt is szereti, ha közben a kisujj becsúszik a popsiba is. :))
Nekem amúgy a pasim mondta, hogy nem jön be neki a szopás és nem is tud attól elélvezni. Ugye milyen badarság? Évekkel később már imádja. :)
Oh, a francba!!Lassan már nyalni sem lehet? O.o
Egyre többször találkozok ilyennel és kezdek félni hogy lassan nem lesz olyan aki tényleg szereti is.Akkor kit nyaljak ki?A tányért?:)
Komolyra fordítva, lehet tényleg az a baj hogy annyira érzékeny.De lehetnek lelki alapúak is.Vannak akiknek rendesen kellemetlen ha nyalják.Kérdezd meg miért nem jó neki!Lehet csak kellemetlen neki hogy ott nyalod.Ez csak egy tipp.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!