Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha ezt csinálom szex közben? Vajon a barátom valóban élvezi?
Nem régóta szexelünk barátommal és így még nem igazán ismertem ki.. de mikor szexelünk és nem én vagyok felül hanem pl oldalt fekszünk (remélem nagyjából értitek), akkor miközben mozog én is szoktam mozogni. Előző barátommal nem sok tapasztalatom van a szexben de mikor felül voltam ő azt mondta, hogy nagyon jól mozgok (bár mi azt nem rendesen csináltam hanem hozzá simultam és úgy mozogtam rajta). Ti mit szólnátok ha a barátnőtök így csinálná? Zavarna ha ő is folyton mozog közben?
Azt mondta közben, hogy nagyon jó vagyok. De mégsem élvezte szerintem annyira vagy nem tudom.
Még miket tudtok tanácsolni amit kipróbálhatnék?
Köszi a válaszokat, elég kezdő vagyok :) 18l
ha ütemre mozogsz és nincs kicsúszás, vagy ütemvesztés belőle akkor nagyon sokat tud dobni :P
24F
én szoktam szexen kívül is beszélgetni dolgokról, hogy összetudjunk csiszolódni, tudjuk mi jó a másiknak és mit hogyan élvez...
szerintem nektek is jót tenne
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!