Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hatalmas pattanás a seggemen, most mit csináljak? Hogy tüntessem el?
Nekem is szokott így oda teremni (lol)
Hát tényleg kényelmetlen dolog,de nagyon nem tudsz mit csinálni,inkább ne babráld esetleg megpróbálhatod kinyomni,de pár nap alatt úgy is visszahúzódik majd.
Az ,h meg ciki e a barátnőd előtt nem hinném csak te érzed annak,magamból kiindulva ha a szerelmemnek(már ha lenne)a fenekén lenne ilyesmi egyáltalán nem zavarna hiszen szerelmes vagyok belé és imádom minden gondjával ,bajával együtt.
És?
Szeretnéd, hogy ráolvassunk, vagy menjünk el helyetted egy krémért, este legyünk mi a barátnőddel vagy mi?
Ha nem hívod fel rá a figyelmet,valószínűleg észre sem veszi.
Amúgy meg ha én lennék a barátnőd,leszarnám. Majd elmúlik. Ha érett pattanás,akkor meg kinyomnám.
Ez nem igénytelenség,ezt nem kell szégyellni. Ez legyen a legnagyobb gondod az életedben,hogy nőtt egy pattanás a seggeden,ettől nagyobb bajod sose legyen. :)
HETERÓ FÉRFINAK MIKOR LÁTJA A BARÁTNŐJE A SEGGÉT ÁLTALÁBAN SZEXNÉL?
Gondolom nem szokta kinyalni a segged a barátnőd és a férfiak és nők is csak úgy tudnak egymással szexelni, hogy a férfi segge nem látható a nő számára. Ha meg meztelenül mozognál, vagy ilyesmi, akkor csak simán állj úgy hogy a segged ne látszódjon.
Komolyan én nagyságrendileg nem tudom az idejét hogy a barátnőm mikor láthatta utoljára a csupasz seggemet. Talán hónapokkal ezelőtt? Közben meg heti sokszor szexelünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!