Egy hatalmas, fájó pattanás van a péniszemen. Hogy nyomjam ki?
Már csak az is fáj, ha hozzáérek, ha elkezdem nyomkodni, rettenetesen fáj. Ez már nem az első alkalom hogy megjelent ugyanazon a helyen, de eddig hagytam lelohadni, ezért időnként újra visszanő.
Hogyan szabaduljak meg tőle végképp?
Először is csaj vagyok de valami kegyetlen mód sajnállak most.
Két választásod van, hagyod lelohadni és utána tusit/mosakodót váltassz, vagy hatalmas levegő, törcsi a szájba és kinyomod.
A kinyomást azért nem nagyon javasolnám, mert valamilyen szinten eleven lesz és borzalmasan fájni fog. Nem lehet amúgy, hogy rosszabb minőségű alsót hordtál? Vagy túl vastag anyagból van és a meleg miatt alakul ki?
Azt is kipróbálhatnád, hogy naponta többször tisztálkodsz ott. Próbálok a saját bőrömből kiindulni, melegben ha nem mosok napi 3-4 alkalommal arcot, akkor engem is betalál 1-2 pattanás.
Neked meg egy elég zárt helyről van szó, így még inkább meg van az esélye, hogy kialakul. :/
Egy pattanást akkor szabad kinyomni ,ha az sárgára érik .
Ekkor viszont tökéletesen úgy ,hogy még vér is jöjjön belőle
Az mossa ki a belsejét.Aztán lefertőtleniteni,pl clarasept derm-mel .Bíztos nem igy csinálod,és marad bent tokjából ,ami újabbat idéz elő ugyan ott.A művelet elvégzéséhez valóban össze kell a fogakat szoritani,de te kibírod,mert
fa..a gyerek vagy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!