Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfi vagyok és nem volt szexuális kapcsolatom, se barátnőm mit lehet tenni? Maradjak egyedűl most már? Normális válaszokat légyszi.
Hello!
Amit tehetsz, hogy eldöntöd fejben, hogy tényleg akarsz magadnak barátnőt, vagy sem.
Már előttem is említették, hogy nem fejtetted ki bővebben, hogy konkrétan miért nem volt eddig párkapcsolatod.
Ennek amúgy sok oka lehet... Neked kell rájönnöd, hogy eddig mit csináltál rosszul - ha egyáltalán próbálkoztál - majd változtatni rajta. A változás első lépése a probléma felismerés.
Ha mondjuk nehezen megy a beilleszkedés, akkor gyakorold. Próbálj meg minél többször emberek között lenni és főleg olyan helyeken, ahol te is szeretsz lenni. Lehetőségek tárháza kínálkozik elénk nap mint nap, reggeltől-estig, csak mernünk kell élni velük.
A kezdeményezés... Jól is elsülhet, rosszul is. TELJESEN mindegy. Mert az a lényeg, hogy megpróbálod és ha nem sikerül, emelt fővel mondhatod magadról, hogy 'megpróbáltam'. És nem marad benned olyan kérdés, hogy 'mi lett volna ha...?'
Fontos persze, hogy olyan lányoknál próbálkozz, akiket tudnál szeretni, akik neked valóak.
Ezenkívül fontos az is, hogy magaddal is légy 'megbékülve'. Ha nem fogadod el magadat olyannak amilyen vagy, akkor mást sem fogsz tudni elfogadni. Sajnos addig csak élősködni fogsz a másikon és nem mellette állni.
Hinni kell magadban, hogy meg tudod csinálni és nem szabad feladni! Soha semmit nem késő elkezdni!
További szép napot! ;)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!