Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 34 éves férfi vagyok és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves férfi vagyok és nem volt szexuális kapcsolatom, se barátnőm mit lehet tenni? Maradjak egyedűl most már? Normális válaszokat légyszi.

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 00:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Hello!

Amit tehetsz, hogy eldöntöd fejben, hogy tényleg akarsz magadnak barátnőt, vagy sem.

Már előttem is említették, hogy nem fejtetted ki bővebben, hogy konkrétan miért nem volt eddig párkapcsolatod.

Ennek amúgy sok oka lehet... Neked kell rájönnöd, hogy eddig mit csináltál rosszul - ha egyáltalán próbálkoztál - majd változtatni rajta. A változás első lépése a probléma felismerés.

Ha mondjuk nehezen megy a beilleszkedés, akkor gyakorold. Próbálj meg minél többször emberek között lenni és főleg olyan helyeken, ahol te is szeretsz lenni. Lehetőségek tárháza kínálkozik elénk nap mint nap, reggeltől-estig, csak mernünk kell élni velük.

A kezdeményezés... Jól is elsülhet, rosszul is. TELJESEN mindegy. Mert az a lényeg, hogy megpróbálod és ha nem sikerül, emelt fővel mondhatod magadról, hogy 'megpróbáltam'. És nem marad benned olyan kérdés, hogy 'mi lett volna ha...?'

Fontos persze, hogy olyan lányoknál próbálkozz, akiket tudnál szeretni, akik neked valóak.

Ezenkívül fontos az is, hogy magaddal is légy 'megbékülve'. Ha nem fogadod el magadat olyannak amilyen vagy, akkor mást sem fogsz tudni elfogadni. Sajnos addig csak élősködni fogsz a másikon és nem mellette állni.

Hinni kell magadban, hogy meg tudod csinálni és nem szabad feladni! Soha semmit nem késő elkezdni!

További szép napot! ;)

18/F

2017. máj. 3. 10:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Igazából akarnék barátnőt csak véleményem szerint a neveltetésem nem volt túl szabad. Illetve teljesen átlagos kinézetű vagyok.A szüleim tény és való hogy nem preferálták a diszkót meg ilyesmit. Inkább tanultam mig mások puskáztak inkább. A lényeg hogy volna rá igényem mert emberből vagyok, csak régen bennem van a magány és éppen ezért lusta is vagyok bárhová menni. A társaságba menés annyiból áll hogy rengeteget dolgozom biztonságiőrként és ez jelenti az ember közelséget,szóval elég kötött dolog. Már 6 éve itt vagyok. Örömlányhoz is gondoltam hogy megyek de az se megoldás mert,oké hogy tapasztalt meg minden és nem számít neki hogy ki,de nekem számitana és utánna lehet elkölteném a pénzem amikor szükségem van szexre. Igy meg nem a legjobb. Valószinű azért birtam ki idáig mielőtt megkérdezitek hogy tudtam eddig? Mert eddig nem is volt semmi ami hiányozhatna tehát elvagyok nem tul jol de tengek. Persze tudom hogy a legjobb dolog a világon szeretve lenni és szexelni de eddig ez nem volt meg nekem és hülyén hangozhat de félek is a szextől. Mármint ha örömlány akkor gumi használat de mi van ha kilyukad ilyenek. Kicsit paranojás tudom de benne van. Ja és nem adom fel amugy fent vagyok egy társkeresőn is nem nagy sikerrel sajnos. Másrészt ha feladtam volna akkor már öngyilok lettem volna de persze ez hülyeség. Pszichológushoz nem megyek mert azért nem kéne fizetni amit tudok hogy kicsit lusta is vagyok válzozni, ámde a nagy gyökerű fát nehéz kidönteni.Szóval patt helyzet.
2017. máj. 4. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!