Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korrekt dolog e miatt megszakianom a kapcsolatot vele? Egyszeruen emelygek 21f
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel par hete kavargatunk (nagyon tetszem neki). Tegnap este lefekudtunk egymassal es nagyon szoros volt... nem csak a puncija hanem amikor kutya pozba fordult a akkor estrevettem h a segge is... Azota emelygek ha ra gondolok. Errol mit gondoltok?2017. máj. 2. 12:55
11/27 anonim válasza:
9-es vagyok ne küldözgessétek a r.dt priviket!!! Komolyan már választ se lehet írni...
12/27 anonim válasza:
Szerintem is inkább megbeszélni lenne korrekt, mint begohstolni emiatt.
13/27 A kérdező kommentje:
De elment minden gusztusom ettol a notol...
2017. máj. 2. 15:07
14/27 anonim válasza:
Szánalmas vagy,remélem sose akadok össze ilyen pasival ..
15/27 anonim válasza:
Ez a látens homoszexualitás egyik tünete kérdező!
16/27 anonim válasza:
És a nagy émelygés közben abbahagytad a szexet, vagy annyira azért nem volt gusztustalan, hogy az orgazmusodat kihagyd?
18/27 anonim válasza:
Igen, jobb lenne megszakítani veled minden kapcsolatot,mert szar ember vagy, aki egy szót sem tud kimondani, de kipellengérezni a nőt egy közösségi oldalon, az megy.
20/27 anonim válasza:
Lehet, h a csaj nem is tudja, h szőrös hátul. Nem?
De amúgy én azért értelek meg, mert én meg a szemölcsökkel vagyok így, el tudnám magam hányni, ha meglátok egyet a másikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!