Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasik! Ha megláttok egy szép fiatal lányt, mi az első gondolatotok?
Figyelt kérdés
Idősebb 30-40-es pasik! Ha az utcán megláttok egy huszonéves lányt , "úgy" gondoltok rá vagy nem?2017. máj. 2. 00:23
11/22 anonim válasza:
Az esetek egy jelentos reszeben ra is mozdulok. Nem minden esetben sikertelenul. Igen, UGY tekintek rajuk.
40f
12/22 anonim válasza:
Miért te fiatal csaj vagy? És zavar ha egy idősebb pasi közlekedik hozzád?
13/22 anonim válasza:
Hogy vajon milyen bugyi lehet rajta?! :D
14/22 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fiatal csajszi:)
2017. máj. 2. 20:29
15/22 anonim válasza:
Szerintem inkább izgatja amikor a pasik "megdugják" a szemükkel igaz?? :P
16/22 mikeXxX válasza:
Ha ő is megnéz akkor azt hogy ennek is biztos csak a szája nagy de nem mer semmibe belemenni úgysem ezért inkább maradok hazai pályán ha csak tényleg nem csak a szája nagy ! 37f
17/22 anonim válasza:
Igen úgy!!! Én ismerek egy 19 éves gyönyörű szép arcú csajt (irtóra édi!!!) na őt nyalnám falnám éjjel nappal 48/f
18/22 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy tud e írni olvasni vajon. És arra, hogy mennyi pénzbe kerülhetne a csóró ri-banca aki a szépségével próbálna vén szar-okat lefejni. Egyébként meg 30 alatt nem létezik érzéki nő, tehát számomra az alatt csak egy idióta gyerek mindd...
19/22 anonim válasza:
Még arra is gondolok, hogy a 45 éves párom mennyi odafigyeléssel és kéjjel ajándékozott már meg, és erre képtelen egy 20-on éves még ha nagyon szép is. A nők érettebb korban teljesednek ki, de addigra már elhasználtakká válnak többnyire....
20/22 anonim válasza:
minden jó nőre úgy gondolok.
meg arra hogy lehetne magasbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!