Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szűz lánnyal lenni?
Édes istenem... Hova kerültem én?
Kérdező: próbáld ki és megtudod!
Olyan mint Pakisztánban katonának lenni...
Akárhogy ügyeskedsz a végén te is véres leszel
Nem tudom, ez még eddig kimaradt számomra sajnos.
Viszont érdekelne engem is.
Szeretek tanítani :)
Csodálatos élmény.
Optimális esetben te vagy az első aki komolyabban vezeti be a szexualitásba (azokat a lányokat most hagyjuk akik popsiba már fűvel fával, és leszopni is bárkit simán leszopnak egy belépőért, az esti fogyasztásukért, vagy kokóért), rajtad múlik hogy a későbbiekben hogy viszonyul a szexhez. Rákap, vagy inkább elrettenti. Ha jól csinálja az ember a dolgát akkor számtalan újdonságra nyit ajtót a lánynak. Ezen felül örök emlékként marad meg egy embernek. Tényleg élete végéig a többség emlékszik arra az egyre és arra az estére (már aki nem tajt részegen, vesztette el).
És ez fordítva a fiúkra is igaz. Egy tapasztalatlan srácnak ez új élmény, és ha frusztrálják a méretével, azzal amit és ahogyan csinál, meg hogy korán elsül azzal ugyanúgy el lehet venni a kedvét, mint egy szűz lánynak akinek betolják, mindegy mennyire fáj, és még ő van leb@52va, hogy ne visongjon. Tehát lehet jól csinálni és rosszul, mindkét nem számára. Ha jól csinálod, akkor mindkét félnek egy nagyon szép élmény. Egyiknek az újdonság miatt a másiknak meg a tudat miatt, hogy olyat adhatott amit eddig más nem.
Aki szeret ajándékozni önzetlenül az tán érti miről beszélek, aki nem az kevésbé, de ez akkor is egy jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!